Liberated Launch Trailer

Liberated Launch Trailer

Walkabout Games en Atomic Wolf hebben een tech-noir-game Liberated uitgebracht voor Nintendo Switch. Om dit te vieren is er een nieuwe trailer gepubliceerd.

Liberated is een van de meest opwindende Poolse videogames van de eerste helft van het jaar en is nu beschikbaar voor Nintendo Switch. Om dit te vieren is er een nieuwe trailer uitgebracht, die de ongelooflijke tech-noir-wereld laat zien die spelers kunnen verwachten te bewonen wanneer ze Liberated ervaren.

De game is nu verkrijgbaar via de Nintendo eShop voor de prijs van USD $ 19,99 / EUR € 19,99 / GBP £ 17,99 met een korting van 20% tot en met vrijdag 5 juni, waardoor de prijs daalt tot USD $ 15,99 / EUR € 15,99 / GBP £ 14,39 .

video
play-rounded-fill

Over Liberated

Liberated speelt zich af in een nabije, tech-noir samenleving die in de greep van het autoritarisme glijdt, aangedreven door bedrijven die worden aangemoedigd door nieuwe technologie. Onmiskenbare waarheden en persoonlijke vrijheid sterven af, omdat bewaking en bewapende persoonlijke gegevens de wereld in grijstinten hebben geschilderd.

Vergeet alles wat je weet over strips.

Dompel jezelf onder in een donkere, met regen doordrenkte stad. Houd je hoofd erbij en hack het systeem. En wanneer de hel losbarst, geef dan definitieve gerechtigheid met formidabele headshots. Laat de verbluffende handgetekende kunst en boeiende actie samenkomen op de pagina’s van dit bekroonde noir cyberpunkverhaal.

“Liberated is een samenwerking tussen Atomic Wolf, L.inc en Walkabout Games”, zegt Piotr Gnyp, hoofd van BizDev bij Walkabout, de uitgever van Liberated. “We hopen dat de kenmerkende kunststijl en de boodschap, die relevanter is dan ooit, zal resoneren bij de gamers.”