Liberated – Twee gratis DLC-hoofdstukken

Liberated – Twee gratis DLC-hoofdstukken

Walkabout Games kondigde twee gratis DLC-hoofdstukken aan voor actie-avonturenspel Liberated op Nintendo Switch.

De twee nieuwe hoofdstukken, For The Homeland en Glory to the Heroes, zullen beschikbaar zijn in een toekomstige update voor Nintendo Switch.

video

Walkabout Games kondigt met trots aan dat Liberated, een actie-avonturenspel van Atomic Wolf en L.INC, dat plaatsvindt in een levend, handgetekend stripboek, op 30 juli 2020 op pc in première gaat voor $ 19,99, € 18,99, £ 15,99 op Steam, GOG.com en Humble Bundle.

Pre-order is beschikbaar met 20% korting op Humble Bundle en GOG.com. De pc-editie introduceert visuele verbeteringen ten opzichte van zijn Nintendo Switch-tegenhanger, evenals twee gratis DLC-hoofdstukken en volledig Engelse voice-overs van het bekroonde lokalisatiebureau Roboto Global.

Robert Purzycki, CEO van L.inc, producer van Liberated

We’ve read carefully all the feedback that we’ve got from the players. We are thrilled that the Playable Graphic Novel formula met with such a warm reception.  Thanks to our dialogue with the community we will be able to deliver an enhanced version of the game on the PC, and later update it on the Switch with additional content.

Over Liberated

Liberated is een prachtig handgetekend actie-avontuur stripboekspel over een revolutie in een cyberpunkwereld. De speler voegt zich bij de groep activisten die vechten om de waarheid over de onderdrukkende regering te achterhalen.

De pc-versie van deze indietitel, die op 30 juli debuteert op Steam, GOG.com, GeForce Now en Humble Bundle, komt met een verscheidenheid aan nieuwe functies, waaronder:

  • 2 gratis DLC-hoofdstukken
  • Volledige Engelse voice-overs
  • Ondersteuning voor Ultra HD-resolutie (4K en hoger)
  • Ultra breedbeeld ondersteuning
  • Ondersteuning voor hoge verversingssnelheid (144Hz en hoger)
  • Texturen met hoge resolutie
  • Verbeterde verlichting
  • Ondersteuning voor toetsenbord en muis + gamepads
  • De extra DLC-hoofdstukken vinden plaats na het hoofdverhaal en gaan dieper in op de dystopische realiteit van Liberated.

For the Homeland vertelt het verhaal van een ambtenaar op laag niveau die de openbare lezing online moet leiden. Als ‘betaalde trol’ vernietigt hij het leven en de carrières van gerichte mensen en behandelt hij het als een baan van negen tot vijf.

Glory to the Heroes laat zien hoe de regering en de media het verhaal verdraaien over de gebeurtenissen in het basisspel.