Liberated – Volledige Engelse voice-over

Liberated – Volledige Engelse voice-over

Walkabout Games heeft een gratis update voor Liberated aangekondigd die naar de Nintendo Switch komt. De update voegt volledige Engelse voice-overs en andere nieuwe functies en verbeteringen toe.

video
play-rounded-fill

Over Liberated

Liberated, een noir cyberpunk-actiespel, komt in juli naar de pc.

De pc-versie wordt gelanceerd met een verscheidenheid aan nieuwe functies en verbeteringen. Na de pc-lancering zal een gratis upgrade voor de Switch-versie beschikbaar zijn

Walkabout Games heeft de aankondigingen gedaan via trailers die zijn gepresenteerd tijdens de twee belangrijkste gamingevenementen van juni: Guerilla Collective en de Future Games Show.

Liberated is een prachtig handgetekend actie-avontuur stripboekspel over een revolutie in een cyberpunkwereld. De speler voegt zich bij de groep activisten die vechten om de waarheid over de onderdrukkende regering te achterhalen.

Dit innovatieve indiegame voor de Switch heeft een snaar geraakt bij het belangrijkste Nintendo-publiek. Beloond met een score van 8/10 door Nintendo Life, 9/10 door Pure Nintendo en 8/10 door NintendoSoup, werd Liberated geprezen om zijn unieke handgetekende visuals, een relevante en universele boodschap, en zijn volledige en ongeëvenaarde toewijding aan het stripverhaal.