Life is Strange 2 komt eraan

Life is Strange 2 komt eraan

Life is Strange 2, het vervolg op Don’t Nod’s versie van de veelgeprezen en commercieel succesvolle videogame Life is Strange, wordt geport naar de Nintendo Switch, zo heeft Square Enix bevestigd.< /p>

video
play-rounded-fill

About Life is Strange 2

Life is Strange 2, het volgende deel in de serie, komt op donderdag 2 februari beschikbaar in de Nintendo eShop. Dit betekent dat fans van de franchise niet lang meer hoeven te wachten voordat ze de verhalende game onderweg kunnen spelen.

In het op verhalen gebaseerde avonturenspel Life is Strange 2 hebben je keuzes niet alleen effect op de plot, maar ook op de cast van mensen. Je kruipt in de huid van Sean Diaz, een doorsnee kind dat opgroeide in de buitenwijken van Seattle en nu zestien jaar oud is. De latente telekinetische vermogens van je jongere broer Daniel worden actief als gevolg van een tragische gebeurtenis, en als gevolg daarvan ben je gedwongen je huis te ontvluchten en weg te rennen van de autoriteiten. Als Daniels oudere broer ben jij als enige verantwoordelijk, niet alleen voor zijn veiligheid, onderdak en algemeen welzijn, maar ook voor de manier waarop hij het vermogen ontwikkelt om zijn macht te beheersen terwijl je door de Verenigde Staten reist in een poging om Mexico. U doet dit terwijl u probeert de grens met Mexico over te steken.

Als u buiten de gebaande paden gaat, komt u in aanraking met een verscheidenheid aan nieuwe, fascinerende en soms risicovolle personen en omstandigheden. Hierdoor kunt u uit de eerste hand ervaring opdoen met het leven op de weg.

Doe mee aan het avontuur van je leven met de gebroeders Diaz op Nintendo Switch; de beslissingen die je onderweg neemt, hebben een blijvende impact op de rest van hun leven.

Het tweede deel van de Life is Strange-serie kan nu al worden gereserveerd via de Nintendo eShop en de lanceringsdatum is vastgesteld op 2 februari 2023.