Life is Strange 2 – Launch trailer

Life is Strange 2 – Launch trailer

Er is een gloednieuwe lanceringsvideo beschikbaar gemaakt in samenhang met de release van Life is Strange 2 op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Life is Strange 2

Je werd gedwongen je huis te ontvluchten omdat een tragische gebeurtenis het telekinetische potentieel van je jongere broer Daniel vrijmaakte, en de politie zat je hard op het spoor!

Nu je zestien jaar oud bent, Sean, ben jij exclusief verantwoordelijk voor het verzekeren van Daniel’s bescherming en het voorzien van een thuis voor hem. Maar wanneer iemand die zo jong en onervaren is zoveel macht heeft, kunnen de lessen die het leven ons leert over wat goed en fout is, dramatische en levensveranderende gevolgen hebben…

Als je Mexico kunt bereiken, ben je daar veilig; toch zal de reis daarheen moeilijk zijn en vol spanning, verwondering en gevaar. Deze once-in-a-lifetime vakantie zal Sean en Daniel permanent als broers verenigen of een wig tussen hen drijven.

Kenmerken

  • Verhalen en uitvoeringen die in het verleden prijzen hebben gewonnen
  • Verbluffende afbeeldingen en met de hand geschilderde texturen. • Daniel leert voortdurend van Sean, en wat je hem leert heeft verstrekkende gevolgen.
  • • Gelicentieerde deuntjes van artiesten als Phoenix, The Streets, Bloc Party en First Aid Kit, naast de suggestieve originele soundtrack gecomponeerd door Jonathan Morali, de maker van de eerste Life is Strange-game.

Degenen die geïnteresseerd zijn in Life is Strange 2 kunnen het nu kopen in de Nintendo Switch eShop.