Life is Strange: Arcadia Bay Collection komt in September

Life is Strange: Arcadia Bay Collection komt in September

Square Enix merkte op dat Life is Strange: Arcadia Bay Collection op 27 september uitkomt voor Nintendo Switch.

Life is Strange Remastered en Life is Strange: Before the Storm Remastered zitten beide in het pakket. Het zal elke update hebben en gemaakt zijn om het beste te werken op Switch. Vroeger heette het gewoon “Life is Strange Remastered Collection.”

De oorspronkelijke releasedatum voor Life is Strange: Remastered Collection was 2021. Maar dat gebeurde pas in februari van dit jaar. Later werd met name de Nintendo Switch-versie opnieuw uitgesteld.

video
play-rounded-fill

Over Life is Strange: Arcadia Bay Collection

Kom terug naar Arcadia Bay en speel twee Life is Strange-games die als nooit tevoren prijzen hebben gewonnen! Geremasterde graphics en animaties geven de geweldige personages en aangrijpende verhalen een nieuw leven.

Life is Strange Remastered en Life is Strange: Before the Storm Remastered maken beide deel uit van de Life is Strange Remastered-collectie.

Functies

  • Tekens en omgevingen zien er beter uit dan ooit. Volledige gezichts-mocap-prestaties hebben karakteranimatie veel beter gemaakt (alleen Life is Strange Remastered)
  • Puzzelspellen zijn bijgewerkt en verbeterd.
  • Wijzigingen aan de motor en verlichting
  • Verhalen met meer dan één einde die zijn gebaseerd op keuzes en hun resultaten – Gebruik Max’ vermogen om terug te gaan in de tijd of Chloe’s snelle geest om de gang van zaken te veranderen – Verschillende gelicentieerde muziek en originele muziek.

Life is Strange: Arcadia Bay Collection zal zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn op Nintendo Switch.