Life is Strange Remastered Collection – Nieuwe trailer

Life is Strange Remastered Collection – Nieuwe trailer

Een nieuwe trailer voor de Life is Strange Remastered Collection, die zal worden uitgebracht voor Nintendo Switch, is voorbereid door Square Enix en Deck Nine. Later dit jaar zal de bundel beschikbaar zijn voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Life is Strange geremasterde collectie

Life is Strange is op briljante wijze opnieuw gemaakt met verbeterde graphics en aanzienlijk verbeterde animaties met behulp van mocap-technologie, waardoor het een BAFTA-prijs heeft gekregen.

Speel als Max Caulfield, een senior fotografiestudent die ontdekt dat ze de tijd kan terugdraaien om haar beste vriendin Chloe Price te redden van een gewelddadig conflict.

Kort daarna onderzoeken de twee de onverklaarbare verdwijning van medestudent Rachel Amber, waardoor een sinistere kant van de Arcadia Bay-gemeenschap wordt onthuld. Ondertussen moet Max snel ontdekken dat het veranderen van het verleden soms tot een rampzalige toekomst kan leiden.

The Life is Strange Remastered Collection is begonnen met de release, hoewel de Nintendo Switch-editie de laatste tijd is uitgesteld. Afgezien van 2022 hebben we nog geen releasedatum.