Life Is Strange Remastered Collection vertraagd tot begin 2022

Life Is Strange Remastered Collection vertraagd tot begin 2022

Uitgever Square Enix en ontwikkelaars Dontnod Entertainment en Deck Nine Games hebben een vertraging aangekondigd voor Life Is Strange Remastered Collection voor alle platforms.

Oorspronkelijk gepland voor een release op 10 september 2021, is de geremasterde verzameling van de eerste twee games in de Life Is Strange-serie verschoven naar een releaseperiode van begin 2022. Dat gezegd hebbende, de nieuwe titel Life is Strange: True Colors ligt nog steeds op schema om op de geplande datum uit te brengen, en degenen die de Life Is Strange: True Colors Ultimate Edition kopen, krijgen nog steeds toegang tot Life Is Strange Remastered Collection op de nieuwe release datum.

Over Life is Strange geremasterde collectie

Ervaar het BAFTA-bekroonde verhaal van Life is Strange, nu prachtig geremasterd met verbeterde beelden en sterk verbeterde animatie met behulp van mocap-technologie.

Speel als Max Caulfield, een senior fotografiestudent die ontdekt dat ze de tijd kan terugdraaien terwijl ze haar beste vriendin Chloe Price redt van een gewelddadige woordenwisseling.

Het paar ontdekt al snel dat ze de mysterieuze verdwijning van medestudent Rachel Amber onderzoeken en ontdekken een duistere kant van het leven in Arcadia Bay.

Ad