Life is Strange: True Colors – Welcome To Haven Springs Trailer

Life is Strange: True Colors – Welcome To Haven Springs Trailer

Uitgever Square Enix en ontwikkelaar Deck Nine Games hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor Life is Strange: True Colors. De trailer heet Welcome To Haven Springs en laat spelers kennismaken met Haven Springs, de hoofdlocatie waar de game zich afspeelt, inclusief belangrijke interessegebieden en activiteiten.

video

Over Life is Strange: True Colors

Een gewaagd nieuw tijdperk van het bekroonde Life is Strange begint, met een geheel nieuw speelbaar hoofdpersonage en een spannend mysterie om op te lossen!

Alex Chen heeft haar ‘vloek’ lang onderdrukt: het bovennatuurlijke vermogen om de sterke emoties van anderen te ervaren, te absorberen en te manipuleren, wat ze ziet als brandende, gekleurde aura’s.

Als haar broer sterft bij een zogenaamd ongeluk, moet Alex haar vluchtige kracht omarmen om de waarheid te vinden – en de duistere geheimen blootleggen die begraven liggen in een klein stadje.

DE WAARHEID ZAL Kwetsen

Ontdek de schokkende geheimen achter de dood van je broer in een emotionele achtbaan van een avontuur.

VOEL ALLES

Verander het lot en verander levens met de paranormale kracht van empathie.

VORDER DIEPE RELATIES

Bouw vertrouwen op bij de stedelingen en omarm vriendschap of romantiek met Ryan en Steph.

EEN ECHT PERSOONLIJK VERHAAL

Maak moeilijke beslissingen en kies je eigen toekomst. Dwaal vrij door de straten, winkels en verborgen ruimtes van Haven Springs en ontmoet onvergetelijke personages.

EXCLUSIEVE SOUNDTRACK

Nieuwe nummers van mxmtoon en Novo Amor, en uitgebreide gelicentieerde nummers, waaronder Radiohead, Phoebe Bridgers, Gabrielle Aplin en meer.

Life is Strange: True Colors wordt op 10 september gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad