Light Fairytale Episode II komt spoedig uit

Light Fairytale Episode II komt spoedig uit

De ontwikkelaar, Neko.Works, heeft gezegd dat Light Fairytale Episode II naar Nintendo Switch komt. De tweede game in de Light Fairytale-serie is weer een turn-based RPG in Japanse stijl die zich afspeelt in een ondergrondse wereld die op sterven na dood is en wordt geregeerd door een kwaadaardig rijk. Het begint direct na het einde van de eerste aflevering van het spel.

video
play-rounded-fill

Over Light Fairytale Episode II

Light Fairytale is een turn-based RPG in Japanse stijl die zich afspeelt in een ondergrondse wereld die op sterven na dood is en wordt geregeerd door een kwaadaardig rijk.

Het doel van dit project is om de onderdompeling en het gevoel van JRPG’s uit de jaren 90 terug te brengen op moderne platforms, met de verwachte verbeteringen aan het ontwerp en de gameplay.

Aflevering 2 gaat verder met het verhaal waar de laatste aflevering was geëindigd. Speel als Haru en Ayaka terwijl ze de Deeplands verkennen en proberen een manier te vinden om terug te keren naar Kuroko. Onderweg ontmoeten ze een mysterieus meisje met zilverkleurig haar.

Digitale pre-orders voor Light Fairytale Episode II starten op 11 augustus in de Nintendo Switch eShop. Op dit moment is er nog geen prijs gegeven.

Ad