Light Fall komt

Light Fall komt

De veelgeprezen indie-titel Light Fall komt dit jaar naar de Nintendo Switch.

De game heeft over de hele linie lovende recensies ontvangen en zou een geweldige aanvulling op de indie-lineup van de Nintendo Switch moeten zijn.

Over Light Fall

Verken de vergeten wereld van Numbra om je mysterieuze verleden te ontdekken en het land en de bewoners te redden van een onmiddellijke dreiging. In dit land van de eeuwige nacht, vertrouw je op je Shadow Core om de vele uitdagingen en vijanden te trotseren die je op de weg staan.

Heb jij wat nodig is om te overleven in de gevaarlijke Numbra?

video
play-rounded-fill

De ultieme vrijheid

Bestuur de Shadow Core en gebruik hem zoals jij dat wilt om de uitdagingen van het spel aan te gaan. Je kunt deze magische box onder je voeten spawnen om jezelf in de lucht te duwen en in je eigen tempo over het land te bewegen. Met de Shadow Core wordt u de meester van uw omgeving en creëert u uw eigen pad.

Een meeslepende reis

Laad Light Fall op en dompel jezelf onder in dit vreemde universum waar duisternis heerst over het licht. Stryx, de oude en chagrijnige uil, zal je bij dit avontuur vergezellen en zal fungeren als jouw verteller en in-game verteller. Afhankelijk van zijn gemoedstoestand, zal hij ofwel nuttig advies geven of je mislukkingen botweg bestrijden.

Een enorme wereld om te verkennen

Met de Shadow Core in de hand bereik je nieuwe hoogten en verken je alle hoeken en gaten van Numbra. Dwaal door de Lunar-vlakte, de moerassen van Smarten, het Vipera-woud en de onbekende diepten, waar snelwegen, alternatieve paden, verborgen verzamelobjecten en paaseieren op je wachten in grote aantallen.

Speedrun-competitie

Doof je honger naar competitie in de complementaire Speedrun-spelmodus. Bezoek opnieuw de wereld van Numbra om te concurreren met spelers over de hele wereld en vergelijk je snelste tijden met die van hen op het online klassement.