Like No Other: The Legend Of The Twin Books – Eerste 26 minuten

Like No Other: The Legend Of The Twin Books – Eerste 26 minuten

Als geen ander: The Legend Of The Twin Books is een puzzelavonturenspel dat onlangs uitkwam in de Nintendo Switch eShop. Dankzij onze vrienden bij Handheld Players kunnen we 26 minuten van het spel laten zien aan spelers die het misschien willen proberen.

In het spel nemen spelers de rol aan van Dan, een avonturier die voor het eerst in een verlaten stad rondkijkt om het verhaal van de Twin Books te achterhalen.

video
play-rounded-fill

About Like No Other: The Legend Of The Twin Books

De reis begint!

Dan is een onhandige avonturier die voor het eerst alles op het spel zet door het verlaten stadje Red Pines te verkennen in een poging de legende van de tweelingboeken op te lossen.

Het verhaal gaat dat een getalenteerde kunstenaar een exemplaar van het Spirits’ Book heeft gemaakt. De kopie was zo goed dat het museumpersoneel het origineel achterliet toen Red Pines werd geëvacueerd. Dan besluit erachter te komen of het verhaal waar is en het boek terug te krijgen als dat zo is.

Help Dan’s liefde voor avontuur groeien door deze gemakkelijke, gezinsvriendelijke zoektocht aan te gaan.

Tijd: 1:30 uur

Het heeft 23 verschillende kamers om te verkennen, bedieningselementen die gemakkelijk te leren zijn, een laag vaardigheidsplafond, geen dood of geweld en een lage vaardigheidsvloer. Geen fotorealisme of oude afbeeldingen – Geen op regels gebaseerde werelden

The Legend of the Twin Books: Like No Other staat nu in de eShop voor Nintendo Switch.