Lil Gator Game aangekondigd – Gepubliceerd door Playtonic Friends

Lil Gator Game aangekondigd – Gepubliceerd door Playtonic Friends

De uitgever van het uitgeversgedeelte Playtonic heeft Lil Gator Game onthuld – een nieuwe verkenningsavonturengame van ontwikkelaar MegaWobble die in 2022 op Nintendo Switch en pc wordt uitgebracht.

De game volgt een jonge alligator die aan zijn eigen fantasierijke avontuur begint om andere dierenmensen te helpen, in de hoop zijn eigen oudere zus te inspireren om weer met hem te spelen!

video
play-rounded-fill

Over Lil Gator Game

Lil Gator Game wordt ontwikkeld door het gloednieuwe indie-team MegaWobble en is gebouwd rond het idee van ononderbroken verkenning en kinderlijke eigenzinnigheid met een verhaal dat niet gaat over nobele helden die de wereld hebben veranderd of over slechte antihelden die de fout leren van hun wegen, maar van helden die leren betere vrienden te worden zonder ooit hun hart van goud te verliezen.

Gebruik een volgepakte gereedschapskist met speelgoed en vaardigheden om een ​​gigantisch speelpark verspreid over een eilandomgeving te verkennen terwijl je de Lil Gator begeleidt terwijl hij klimt, springt, glijdt en zichzelf van avontuur naar avontuur slingert, nieuwe vriend naar nieuwe vriend .

De wereld is groot als je een kleine gator bent… Gelukkig zit het ook vol met vrienden!

Er is een maatje boven op elke heuvel in dit open-wereld, op beweging gerichte avontuur en ze lijken allemaal hulp nodig te hebben! Bop kartonnen slechteriken, trotseer serene heuvels en bossen en beklim steile rotsen die alleen een kind zou durven!

Belangrijke spelfeiten

  • Het is schattig en heeft een alligator!!!
  • Verken een liefdevol vervaardigd eiland en maak onderweg misschien zelfs vrienden, als je hun missies kunt voltooien… Sommige missies zijn klein, zodat je meteen weer op verkenning kunt gaan. Anderen nemen je mee door het hele park!
  • Verzamel kunst- en handwerkbenodigdheden over het hele eiland! Gebruik ze om allerlei lekkers voor jezelf te maken en de speeltuin tot leven te brengen!
  • Hebben we de alligator al genoemd?