Lil Gator Game komt 14 December 2022

Lil Gator Game komt 14 December 2022

Een schattig nieuw avontuur in de open wereld genaamd Lil Gator Game werd vorig jaar onthuld door Playtonic voor de Nintendo Switch. Nu kunnen fans hun kalenders markeren! De game wordt uiteindelijk op 14 december 2022 uitgebracht in de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99, aldus de uitgever.

video
play-rounded-fill

Over Lil Gator Game

Lil Gator Game draait om een ​​jonge alligator die op zijn eigen inventieve reis vertrekt om andere dieren te redden.

Verken de bezienswaardigheden van het eiland, maak nieuwe vrienden en ga op avontuur. Kruip in de harten van de vele verschillende persoonlijkheden die je tijdens het reizen tegenkomt door te klimmen, zwemmen, zweefvliegen en glijden!

Kenmerken

Het eiland is jouw speelterrein – In deze open-wereld, bewegingsgerichte game staat er een vriend op elke heuvel, en ze lijken allemaal hulp nodig te hebben! Het is allemaal mogelijk om kartonnen vijanden te verslaan, vredige heuvels en bossen te doorstaan ​​en steile kliffen te beklimmen die alleen kinderen zouden durven!

Verken een prachtig aangelegd eiland boordevol dingen om te leren, mensen om te ontmoeten en plezier om te hebben. In elk deel van het eiland zijn er verschillende taken en mensen om te ontmoeten. Zwaai met je stokzwaard door het bos met de Prep-scholieren, glijd over de bergtoppen en kom de jongeren van de Theatre Troupe tegen, of zoek de “Cool Kids” in de Creaklands. Er zijn nog veel plaatsen om te verkennen, dus je weet nooit wie je zou kunnen ontmoeten!

Maak vrienden: als je een kleine alligator bent, is de wereld enorm groot. Ik ben blij dat er ook veel vrienden zijn! Nodig nieuwe kennissen uit voor de speeltuin op het eiland. Je ervaring wordt verbeterd door elke nieuwe vriend die je ontmoet, maar nieuwe vrienden maken is niet altijd eenvoudig. Mogelijk moet je een paar missies volbrengen!

Crafty Customization: verzamel materialen voor kunst en handwerk over het hele eiland! Gebruik ze om allerlei lekkernijen voor jezelf te maken en om de speeltuin op te fleuren! Creëer nieuwe vaardigheden en sleep de kleine alligator van de bergtop naar de laaglanden beneden met je lappenpop-teddybeer! Schep stenen om tot logge kartonnen schurken!

Een luchtig avonturenspel genaamd Bop Baddies! In de op avontuur en spel gerichte Lil Gator-game mag een gezondheidsbalk je er niet van weerhouden je doel te bereiken.

Ad