Lil Gator Game – Launch trailer

Lil Gator Game – Launch trailer

De Lil Gator-game is onlangs uitgebracht op de Nintendo Switch en om dit te vieren kunnen fans een gloednieuwe lanceringsvideo voor de game zien. Met dank aan Playtonic en MegaWobble is er nieuw gameplay-materiaal vrijgegeven voor het aankomende avonturenspel.

video
play-rounded-fill

Over Lil Gator Game

Je speeltuin is het eiland, en in dit bewegingsgerichte avontuur in een open wereld zit op elke heuvel een vriend en ze lijken allemaal je hulp nodig te hebben. Vecht tegen kartonnen schurken, verken vredige hellingen en bossen en beklim kliffen die zo hoog zijn dat alleen een kind de moed zou hebben om het te doen!

Verken een zorgvuldig gebouwd eiland dat tot de nok toe gevuld is met regio’s om te ontdekken, vrienden om te maken en plezier voor iedereen die dat doet. Elke regio van het eiland heeft zijn eigen doelen en mensen waarmee je kunt communiceren. Zwaai met je stokzwaard door het bos met de Prep-studenten of ontdek de “Cool Kids” in de Creaklands. Al deze activiteiten kunnen worden gedaan door over de bergtoppen te glijden en langs te gaan bij de kinderen die deel uitmaken van de Theatre Troupe. Omdat er nog zoveel nieuwe plekken zijn om te ontdekken, weet je nooit wie je tegen kunt komen!

De wereld is groot als je een kleine alligator bent, dus maak wat vrienden! Gelukkig zijn er ook veel vrienden! Maak nieuwe kennissen en vraag ze om met je mee te gaan naar de speeltuin op het eiland. Je reis wordt spannender met elke nieuwe buddy die je aanschaft; toch is het vinden van nieuwe vrienden niet altijd eenvoudig; in sommige gevallen moet je misschien eerst een of twee missies volbrengen!

Het verzamelen van kunstvoorwerpen op het hele eiland is vereist voor de Crafty Customization. Maak er allerlei lekkers mee en breng de speeltuin tot leven met jouw creaties. Maak gebruik van je ragdoll-teddybeer om de kleine alligator helemaal van de bergtoppen naar de laaglanden beneden te ragdoll terwijl je nieuwe krachten maakt. Haal die stenen in die kartonnen schurken die moeilijk te bereiken zijn!

Bop Baddies: een avonturenspel zonder druk! In het spel Lil Gator ligt de nadruk op plezier en spelen; daarom mag een gezondheidsbalk u er niet van weerhouden uw doel te bereiken.