Limited Run Games – 25K + fysieke exemplaren van Scott Pilgrim vs. The World: The Game in slechts enkele uren

Limited Run Games – 25K + fysieke exemplaren van Scott Pilgrim vs. The World: The Game in slechts enkele uren

Limited Run Games (LRG) hebben officieel pre-orders geopend voor meerdere fysieke versies van de legendarische Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition voor Nintendo Switch.

Gezien de geschiedenis van de game als een van de zogenaamde verloren media op de PlayStation 3, werd het tegenwoordig altijd geprojecteerd als een populaire kandidaat voor een fysieke release. En verkoopcijfers weerspiegelen precies dat!

Een recente update van de verkoopcijfers van de game, de mede-oprichter van de uitgever, Douglas Bogart, onthulde dat 25.000 exemplaren van de fysieke Nintendo Switch-edities al waren verplaatst binnen slechts 3 uur na pre-orders!

In de eigen woorden van Bogart is dit de ‘grootste release’ aller tijden van het bedrijf – waarschijnlijk impliceert het dat het alle eerdere fysieke releases van LRG overtreft. Wat met hun geschiedenis al een beetje krankzinnig is.

Met pre-orders open voor nog eens 6 weken, lijkt het erop dat de sky the limit is voor het aantal fysieke exemplaren dat LRG in totaal zal verkopen.

Over Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete edtion

Complete Edition bevat de remaster van Scott Pilgrim vs. The World ™: The Game en de originele DLC’s: de Knives Chau en Wallace Wells Add-On Packs. Herontdek de geliefde 2D arcade-achtige beat ’em up geïnspireerd door de iconische stripserie en film Scott Pilgrim vs. The World.

Speel als je favoriete personages: Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Knives Chau, Stephen Stills en meer. Ga in level omhoog en leer nieuwe geweldige vaardigheden, ontgrendel geheime items en modi, roep krachtige bondgenoten op en meer!

Werk samen met vrienden en combineer je vaardigheden om je een weg te banen door golven van stoere vijanden, of neem het tegen ze op in geweldige minigames zoals Dodgeball, allemaal op weg om de League of Ramona’s Evil Exes te verslaan!

Ad