Limited Run Games – Alien: Isolation – Fysieke release

Limited Run Games – Alien: Isolation – Fysieke release

Samenvatting:

Limited Run Games is verheugd om de langverwachte fysieke release van Alien: Isolation voor de populaire Nintendo Switch aan te kondigen. Deze opwindende release brengt de veelgeprezen game naar een heel nieuw publiek, waardoor fans de intense survivalhorror uit de eerste hand kunnen ervaren. We verkennen de verschillende edities die beschikbaar zijn voor pre-order, waaronder de Standard Edition, de Classic Edition-bundel en de ultieme Collector’s Edition-bundel. Elke editie biedt unieke verzamelobjecten en aanvullende inhoud, waardoor het een must-have is voor liefhebbers van de Alien-serie. Bereid je voor op een hartverscheurend avontuur terwijl we ingaan op de details van deze buitengewone release.


Alien: Isolation – Physical Release

Limited Run Games, een gerenommeerde uitgever die bekend staat om hun uitzonderlijke fysieke releases, brengt met trots Alien: Isolation naar het Nintendo Switch-platform. Deze opwindende aankondiging heeft voor golven van opwinding gezorgd in de gaminggemeenschap, aangezien fans reikhalzend uitkijken naar de mogelijkheid om zich onder te dompelen in de duistere en verraderlijke wereld van Alien: Isolation. Met zijn intense gameplay en huiveringwekkende sfeer is deze game een favoriet geworden onder horrorliefhebbers. Nu kunnen Nintendo Switch-gebruikers meedoen aan dit bloedstollende avontuur.

Voorbestellingen in de standaardeditie

Voor wie op zoek is naar de kernervaring van Alien: Isolation, is de Standard Edition de perfecte keuze. Deze editie is geprijsd voor een betaalbare $ 39,99 USD en bevat het basisspel en alle zeven DLC’s in één pakket. Met deze fysieke release kunnen spelers in zijn geheel van de game genieten zonder extra downloads of internetverbinding. De Nintendo Switch-versie biedt een naadloze en geoptimaliseerde gameplay-ervaring, zodat je de angst en overleving onderweg kunt overwinnen.

Classic Edition-bundel

Voor de ultieme fans van de Alien-serie presenteert Limited Run Games de Classic Edition-bundel. Deze exclusieve bundel, geprijsd op $ 74,99, biedt een reeks spannende extra’s die je terugvoeren naar de jaren 80 en de nostalgie van die tijd vastleggen. De Classic Edition bevat een VHS Style Box, die doet denken aan de klassieke videocassettedoosjes, en een SteelBook met prachtig artwork. Deze verzamelobjecten dienen als dierbare souvenirs voor fans en voegen een uniek tintje toe aan hun gamecollectie.

Collector’s Edition-bundel

Bereid je voor om versteld te staan ​​van de Collector’s Edition-bundel, het toppunt van Alien: Isolation-aanbiedingen. Dit luxe pakket, geprijsd op $ 139,99, is een schat aan buitengewone verzamelobjecten en exclusieve inhoud. Naast het basisspel en de DLC’s bevat de Collector’s Edition een dubbelzijdige poster van 18 x 24 inch, een zorgvuldig vervaardigde replica van station Sevastopol, kunstkaarten met boeiende illustraties en patches om je persoonlijke bezittingen te versieren. Deze editie is een must-have voor toegewijde fans die zich volledig willen onderdompelen in de wereld van Alien: Isolation en hun passie voor de franchise willen laten zien.

Pre-orderen

Het beveiligen van uw exemplaar van Alien: Isolation’s fysieke release is een koud kunstje. Limited Run Games heeft het voor fans gemakkelijk gemaakt om hun gewenste editie vooraf te bestellen. Als de pre-orders volgende maand opengaan, ga je naar de onderstaande links om toegang te krijgen tot de officiële Limited Run Games-website. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt om je aankoop te voltooien en je exemplaar van deze langverwachte uitgave te reserveren. Noteer in uw agenda en wees voorbereid om snel te handelen, want deze edities zullen naar verwachting snel uitverkocht zijn vanwege hun beperkte beschikbaarheid.

Conclusie

De fysieke release van Alien: Isolation voor Nintendo Switch door Limited Run Games markeert een spannende mijlpaal voor fans van de franchise. Met de Standard Edition-, Classic Edition-bundel en Collector’s Edition-bundel zijn er opties beschikbaar die passen bij de voorkeuren en het budget van elke fan. Of je nu op zoek bent naar de complete Alien: Isolation-ervaring, hunkert naar nostalgische verzamelobjecten of op zoek bent naar het ultieme fanpakket, deze edities hebben iets buitengewoons te bieden. Mis je kans niet om aan deze spannende reis van angst en overleving te beginnen. Pre-order de door jou gekozen editie en bereid je voor op de verschrikkingen die je te wachten staan ​​in Alien: Isolation.

Veelgestelde vragen:
  • V1: Kan ik Alien: Isolation spelen op de Nintendo Switch zonder internetverbinding?
    • A1: Absoluut! De fysieke release van Alien: Isolation voor Nintendo Switch zorgt ervoor dat je volledig van de game kunt genieten zonder dat je een internetverbinding of extra downloads nodig hebt.
  • V2: Zijn de DLC’s inbegrepen bij de pre-order van de Standard Edition?
    • A2: Ja, de Standard Edition bevat alle zeven DLC’s, waardoor je de complete Alien: Isolation-ervaring in één handig pakket krijgt.
  • V3: Wat is de beschikbaarheid van de Classic Edition-bundel?
    • A3: De Classic Edition-bundel kan worden gereserveerd, maar de hoeveelheden zijn beperkt. Zorg ervoor dat u uw exemplaar beveiligt zodra de pre-orders opengaan om uw stukje gaming-nostalgie te garanderen.
  • V4: Kunt u meer details geven over de Sevastopol Station Replica in de Collector’s Edition-bundel?
    • A4: De Sevastopol Station Replica is een zorgvuldig vervaardigd verzamelobject dat de iconische setting van Alien: Isolation getrouw nabootst. Het is een verbluffende toevoeging aan de verzameling van elke fan en dient als middelpunt dat hun liefde voor het spel laat zien.
  • V5: Worden Limited Run Games internationaal verzonden?
    • A5: Ja, Limited Run Games biedt internationale verzending, waardoor fans van over de hele wereld deze zeer gewilde edities in handen kunnen krijgen. Controleer de website voor specifieke verzendgegevens en beschikbare regio’s.