Limited Run Games – Battle Axe – Fysieke edities aangekondigd

Limited Run Games – Battle Axe – Fysieke edities aangekondigd

Altijd al een fysieke kopie van retro arcade-avontuur Battle Axe op Nintendo Switch gewild? Uw kans komt eraan!

Limited Run Games heeft onthuld dat het fysieke edities van Battle Axe zal distribueren namens Numskull Games .

Exemplaren in de standaardeditie zijn beschikbaar voor $ 39,95 USD. Ondertussen zal een Badge-editie van $ 49,95 USD zes speldbadges en een aantal alternatieve hoesafbeeldingen bevatten. Open pre-orders beginnen op 27 april 2021 (12 uur ET).

Net als andere gedistribueerde titels, zal deze release geen deel uitmaken van de genummerde series van Limited Run Games – dus als je iets mist, is er geen compromis over een complete Limited Run Games-collectie.

video
play-rounded-fill

Over Battle Axe

Battle Axe is een arcade top-down hack & slash met hoogwaardige beelden gemaakt door de ervaren pixelkunstenaar Henk Nieborg, waarheidsgetrouwe spelmechanica en muziek van de legendarische VGM-componist Manami Matsumae – retro-gamers verheugen zich!

Zolang u en uw volk zich kunnen herinneren, wordt uw vaderland Mercia in de tirannieke greep van “Etheldred” gehouden; een despotische tovenares in de verre ijzige woestenij in het noorden.

Elke zeven jaar stuurt ze haar legers naar het zuiden om inwoners uit elke township uit te kiezen die aan een leven van slavernij zullen worden onderworpen, en er wordt nooit meer iets van hen vernomen. Er wordt een oproep gedaan naar kampioenen in het hele land om hen te smeken een einde te maken aan haar heerschappij.

Een elf, een tovenaar en een plunderaar beantwoorden de oproep. Sluit je aan bij deze groep helden op hun zoektocht om het kwaad voor eens en voor altijd van het land te overwinnen!

  • Pixelkunstplezier – een avontuur voor liefhebbers van pixelkunst, met prachtig ontworpen personages en omgevingen om bij elk frame van te genieten
  • Hack n ’slash-avontuur – vertrouwd en toch nieuw leven ingeblazen, dankzij nieuwe gameplay-elementen, verbeterde besturing en pixel-perfecte animaties
  • Geniet van een tijdloze melodie – een voortreffelijke soundtrack van de legendarische componist Manami Matsumae
  • Solo of coöp – kies uit drie zeer gedetailleerde helden om mee te beginnen tijdens je zoektocht, alleen of met een vriend in lokale coöp
Ad