Limited Run Games – Blaster Master Zero 3 fysieke edities

Limited Run Games – Blaster Master Zero 3 fysieke edities

Limited Run Games heeft onlangs onthuld dat ze een fysieke release van Blaster Master Zero 3 zullen publiceren, met exclusieve Japanse voice-overs.

Open pre-orders voor de titel beginnen op 4 juni 2021 (10.00 uur ET) en lopen 5 weken. Samen met een standalone standaard standalone exemplaar voor $ 29,99 USD (hierboven afgebeeld), onthulde de uitgever ook een $ 54,99 USD Classic Edition voor de game (zie hieronder) – die extra’s zal bevatten zoals een stofhoes in retrostijl, originele soundtrack op cd, omkeerbaar Poster van 18 bij 24 inch, NES-buitendoos in retrostijl en merkloze hoes.

Bovendien zal Limited Run Games ook een enorme Collector’s Edition van $ 89,99 publiceren (zie hieronder) die nog meer extra’s bevat, zoals een Metal Attacker 3-figuur, herdenkingsmunt (niet-functionerende) NES-cartridge, certificaat van echtheid en kunst kaarten!

Over Blaster Master Zero 3

De hybride side-scrolling en top-down actie van Blaster Master Zero zijn terug voor een derde hoofdstuk! Hoofdpersoon Jason reist naar waar de serie allemaal begon, de planeet Sophia, om de heldin Eve te redden in dit laatste deel van de trilogie.

Een nieuw gevecht begint wanneer de reis van Jason en Eve hen meeneemt naar waar de serie begon, de planeet Sophia. Vanuit de diepten van de planeet Aarde, de ruimte in, en nu door dimensies heen, zal dit eigenzinnige “boy-meets-girl”-verhaal eindelijk zijn einde bereiken!

Jason heeft de kracht gekregen om dimensies te overschrijden! Met het nieuwe “VRV-systeem” waag je je in de superdimensionale ruimte en verover je lastige gebieden met “omkering” als thema.