Limited Run Games – Blaster Master Zero en Blaster Master Zero 2 fysieke releases

Limited Run Games – Blaster Master Zero en Blaster Master Zero 2 fysieke releases

Limited Run Games hebben onlangs bevestigd dat open pre-orders voor zowel Blaster Master Zero als Blaster Master Zero 2 op 29 mei 2020 (10.00 uur ET) beginnen.

De standaardversies van beide games kosten elk $ 29,99 USD – en de cartridges bevatten alle eerder uitgebrachte DLC.

Ondertussen onthulden Limited Run Games ook ‘Classic Edition’ -bundels voor beide titels, die elk een soundtrack-cd, een omkeerbare poster en een retro-stijl gamekoker zullen toevoegen voor $ 54,99 USD.

Over Blaster Master Zero 1 + 2

Mutant uitschot leert nooit! Blaster Master Zero maakt zijn Steam-debuut! Blaster Master Zero is een 8-bit stijl 2D-actie-avonturengame van boven naar beneden en van opzij bekeken die teruggaat naar de gouden eeuw van de NES. De game bevat nieuwe gameplay-elementen zoals verbeterde gameplay en een robuuster scenario.

De zijwaarts scrollende / top-down hybride actie-avonturenspel keert terug met een gloednieuw vervolg op “Blaster Master Zero”! Beleef het nog onvertelde verhaal van Jason en Eva nadat ze de gemuteerde plaag van de aarde hebben verslagen terwijl ze zich in de diepte van de ruimte wagen in hun nieuwe gevechtstank, “GAIA-SOPHIA”!