Limited Run Games – BloodRayne: ReVamped aennd BloodRayne 2: ReVamped fysieke edities pre-order

Limited Run Games – BloodRayne: ReVamped aennd BloodRayne 2: ReVamped fysieke edities pre-order

Uitgever Ziggurat Interactive onthulde dat de eerste twee Bloodrayne-games remasters zouden krijgen op moderne systemen.

Als je hoopte dat je deze aankomende releases fysiek goed in je bezit zou hebben, wordt het hoog tijd/

Limited Run Games bevestigde dat BloodRayne: ReVamped en BloodRayne 2: ReVamped de volgende zijn in de rij om fysieke Switch-releases te krijgen. Open pre-orders voor beide games beginnen op 22 oktober 2021 (10 uur ET).

Naast de standaardeditie-exemplaren heeft de uitgever ook Collector’s Edition-bundels voor beide titels onthuld. De BloodRayne: ReVamped Collector’s Edition bevat extra’s zoals een soundtrack, een sleutelhanger met zwaarden en een 18×24-poster. Ondertussen zal de BloodRayne 2: ReVamped Collector’s Edition extra’s bevatten zoals een soundtrack, een Carpathian Dragons-sleutelhanger en een 18×24-poster

Over BloodRayne: ReVamped

In de jaren tussen de wereldoorlogen werkt agent BloodRayne als een moordmachine voor The Brimstone Society, een uiterst geheime broederschap die bovennatuurlijke bedreigingen opjaagt en vernietigt. Twee missies, vijf jaar uit elkaar, blijken verbonden te zijn door één man.

Al jaren zoekt deze man de wereld af naar krachtige occulte relikwieën om Duitsland naar een nieuw tijdperk van overheersing te brengen. Rayne moet het opnemen tegen zijn elite nazi-leger en voorkomen dat ze gruwelijke wezens vrijlaten in hun zoektocht naar de artefacten. Met in de hoofdrol de supersexy, superdodelijke, bovennatuurlijke heldin BloodRayne, heeft dit originele actie-horrorspel de roodharige dhampir op de wereld losgelaten.

Over BloodRayne: ReVamped 2

BloodRayne is een dhampir, geboren uit de onnatuurlijke vereniging van vampier en mens. Gezegend met de krachten van een vampier, maar vervloekt door de onlesbare dorst naar bloed en een zwak voor zonlicht, wordt Rayne uitgedaagd met haar meest persoonlijke strijd tot nu toe terwijl ze op jacht gaat naar haar broers en zussen. Ze hebben de handen ineen geslagen en beloofd om de erfenis van hun vader voort te zetten door een nieuw tijdperk van vampieroverheersing te creëren waarin mensen niet meer zijn dan vee.

Ad