Limited Run Games – Blossom Tales II: The Minotaur Prince – Fysieke edities 10 Januari

Limited Run Games – Blossom Tales II: The Minotaur Prince – Fysieke edities 10 Januari

Blossom Tales II: The Minotaur Prince is het vervolg op het avonturenspel Blossom Tales, en Limited Run Games kondigde aan dat het een fysiek exemplaar van het spel op de Nintendo Switch zou verkopen.. p>

Wanneer pre-orders beginnen op 10 januari 2023 om 12.00 uur Eastern Time (ET), worden exemplaren van de Standard Edition verkocht voor $ 34,99 USD per stuk en kunnen ze worden gekocht op de website van Limited Run Games of bij andere retailers zoals Amazon .

Daarnaast zal de uitgever voor de prijs van $ 54,99 USD ook een Deluxe Edition-bundel beschikbaar stellen (hieronder weergegeven), die aanvullend materiaal zal bevatten, zoals een pak ruilkaarten en een poster. Deze specifieke versie is op deze locatie te koop.

Deze release zal, net als eerdere games die zijn verspreid, geen deel uitmaken van de genummerde serie die Limited Run Games produceert; dus het overslaan ervan zal iemand er niet van weerhouden om een ​​volledige collectie Limited Run Games-producten te kopen.

Over Blossom Tales II: De Prins van de Minotaurus

De heerschappij van de Minotauruskoning is hervat… en dit is jouw schuld! Lily keert triomfantelijk terug in een gloednieuwe “klassieke” actie-avonturenfilm die zich vele eeuwen na The Sleeping King afspeelt!

De meest recente verhalen van opa nemen je mee op avontuur over een wijd open wereldbol die je meeneemt door spookachtige bossen, piratenkusten en andere fascinerende locaties! In dit avontuur zul je formidabele vijanden, schilderachtige dorpjes, uitdagende raadsels en krachtige wapens tegenkomen.

Ervaar de sensatie van een ‘verhaal in een verhaal’ terwijl opa Lily’s buitengewone reis vertelt aan de hand van de fascinerende gebeurtenissen die er doorheen hebben plaatsgevonden.

Ben je bereid om Lily te helpen bij het verslaan van de Minotauruskoning en het redden van haar broer?

Kenmerken

  • Boeiend kernperceel plus fascinerende side-quests
  • Traditionele side-scrolling actie-avontuur-gameplay in een ouderwetse 2D-setting
  • Ontdek tijdens het spel tientallen mini-kerkers, grotten en andere locaties.
  • Opties die van invloed zijn op het plot en de gebeurtenissen
  • Een uitgebreid arsenaal aan vuurwapens en gevechtsvaardigheden
  • 15 uur of meer daadwerkelijk gamen