Limited Run Games – Contra Anniversary Collection – Fysieke edities aangekondigd, pre-orders starten 29 April

Limited Run Games – Contra Anniversary Collection – Fysieke edities aangekondigd, pre-orders starten 29 April

Limited Run Games heeft aangekondigd dat Contra Anniversary Collection, een compilatie van tien Contra-avonturen, op fysieke media wordt uitgebracht.

Fysieke edities

Standaardexemplaren van het boek (hierboven weergegeven) zijn op 29 april 2022 (10 uur ET) te koop voor $ 34,99 USD.

Daarnaast heeft de uitgever een Classic Edition-bundel van $ 64,99 voor de game uitgebracht met extra’s zoals een soundtrack-cd, een omkeerbare 18′′x 24′′ poster en een vintage-stijl stofkap, allemaal verpakt in een klassieke Konami Silver-doos. Limited Run Games bracht ook een Hard Corps Edition-bundel van $ 64,99 USD uit met extra’s zoals een soundtrack-cd en een omkeerbare 18′′x 24′′ poster, allemaal ondergebracht in een luxe clamshell-doos.

Ten slotte onthulde de uitgever een enorme Ultimate Edition-bundel van $ 174,99 USD met alles van de Classic en Hard Corps-edities, evenals een SteelBook, een alternatieve dubbelzijdige game-omslag, acrylstandaards, emailspelden, een ingelijste lenticulaire kunst print, een mini-replica vliegende capsule, “The History of Contra” hardcover boek, en een Bill en Lance metalen sleutelhanger!

Over Contra Jubileumcollectie

De Contra Anniversary Collection biedt de legendarische Run and Gun-serie aan een nieuwe generatie gamers op de huidige platforms.

Pak power-ups en schiet je een weg door golven van dreigende vijanden en monsters die je reactietijd op de proef stellen. Een downloadbaar bonusboek met honderden ideeënpapier en tekeningen, de officiële franchisechronologie, een exclusief interview met de ervaren producent van de serie en meer is ook inbegrepen!

Contra geeft urenlang nagelbijtende opwinding, of je het nu alleen of met een buddy speelt. Als je haast hebt, zorg dan dat je de code kent!

  1. Contra (Arcade)
  2. Super Contra
  3. Contra (NA)
  4. Contra (JP)
  5. Super C
  6. Contra III: The Alien Wars
  7. Operation C
  8. Contra Hard Corps
  9. Super Probotector Alien Rebels
  10. Probotector
Ad