Limited Run Games – Crysis 2 Remastered fysieke edities

Limited Run Games – Crysis 2 Remastered fysieke edities

Limited Run Games heeft onthuld dat het een fysieke Nintendo Switch-release van de first-person shooter, Crysis 2 Remastered, zal distribueren.

Standaardeditie-exemplaren (met een bonusart-kaart) kunnen vanaf 2 november 2021 (12:00 ET) vooraf worden besteld op de website van de uitgever. Daarnaast biedt de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel voor de game aan, met extra’s zoals de officiële soundtrack, een steelbook, dubbelzijdige poster en meer.

Net als andere gedistribueerde titels, maakt deze release geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games – dus het missen van een complete Limited Run Games-collectie zal geen concessies doen.

Over Crysis 2 Remastered

Na de gebeurtenissen van de baanbrekende originele Crysis zijn buitenaardse wezens teruggekeerd naar een wereld die geteisterd wordt door klimaatrampen. Terwijl de indringers New York verwoesten en een aanval beginnen die de totale vernietiging van de mensheid bedreigt, alleen jij hebt de technologie om de strijd te leiden.

Als supersoldaat die is uitgerust met het verbeterde Nanosuit 2.0, moet je je aanpassen aan het slagveld met zijn baanbrekende Stealth-, Armor- en Power-vaardigheden. Pas je Nanosuit en wapens in realtime aan en ontgrendel ongelooflijke nieuwe krachten terwijl je vecht voor het voortbestaan ​​van de mensheid.