Limited Run Games – DARQ: Complete Edition Fysieke versies

Limited Run Games – DARQ: Complete Edition Fysieke versies

Limited Run Games heeft onthuld dat het namens Unfold Games fysieke edities van DARQ: Complete Edition gaat distribueren.

Standaardeditie-exemplaren (hierboven afgebeeld) zijn beschikbaar voor $ 34,99 USD en bevatten zowel The Tower DLC als The Crypt DLC.

Ondertussen bevat een Collector’s Edition van $ 69,99 (hieronder te zien) extra’s zoals een pluche, een soundtrack-cd en een audioboek/soundtrack-downloadkaart.

Net als andere gedistribueerde titels, maakt deze release geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games – dus het missen van een complete Limited Run Games-collectie leidt niet tot compromissen.

Over DARQ: Complete Edition

DARQ neemt je mee op een reis door Lloyd’s dromen die al snel veranderen in een lus van nachtmerries. De belangrijkste prioriteit van de jongen is om wakker te worden, maar helaas zakt elke poging hem dieper weg in zijn lucide onderbewuste gedreven dromen. Lloyd moet zich aanpassen aan de nieuwe wereld, de zwaartekracht opnieuw leren, al zijn zintuigen en geest inspannen om puzzels op te lossen en langs de wezens te sluipen die de hoeken van DARQ bewaken.

Wil jij de ware betekenis van Lloyds dromen ontcijferen?

De complete editie bevat:

  • DARQ – Origineel spel.
  • The Tower DLC – Lloyd wordt weer wakker in zijn dromen en komt terecht in een Tower vol nieuwe mysteries, puzzels en enge wezens.
  • The Crypt DLC – Een nieuwe reeks nachtmerries gaat verder met de introductie van nieuwe mechanica en puzzels in een crypte vol duistere verrassingen.