Limited Run Games – Deathwish Enforcers fysieke edities aangekondigd

Limited Run Games – Deathwish Enforcers fysieke edities aangekondigd

Maak je klaar voor de release van Deathwish Enforcers, de nieuwste arcade-shooter die nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch!

Deathwish Enforcers, ontwikkeld door Monster Bath en uitgegeven door Limited Run Games, is een spannende nieuwe game die zeker indruk zal maken op liefhebbers van arcade-shooters. We bespreken de details van de aanstaande fysieke release van de game, inclusief open pre-orders en bundelopties. We geven ook een overzicht van de functies en gameplay van de game, evenals aanbevelingen voor gamers die geïnteresseerd zijn in dit genre.

video
play-rounded-fill

Over Deathwish Enforcers

Deathwish Enforcers is een arcade-schietspel ontwikkeld door Monster Bath dat steeds populairder wordt onder gamers. De snelle actie en uitdagende gameplay van de game hebben het tot een favoriet gemaakt onder liefhebbers van het genre. Nu werken de ontwikkelaars samen met Limited Run Games om een ​​exclusieve fysieke release voor de Nintendo Switch aan te bieden.

Over Limited Run Games

Limited Run Games staat bekend om zijn fysieke releases in beperkte oplage van games die niet in de winkel verkrijgbaar zijn. Het bedrijf werkt samen met Monster Bath om Deathwish Enforcers aan te bieden in twee verschillende bundelopties: de Standard Edition en de Classic Edition.

Deathwish Enforcers fysieke edities

Open pre-orders voor de Standard Edition van Deathwish Enforcers begonnen op 31 maart 2023, met een prijs van $ 34,99 USD per exemplaar. De Classic Edition-bundel, geprijsd op $ 64,99 USD, bevat extra goodies zoals een originele soundtrack, character art-kaarten en een badgespeld.

De Classic Edition is een must-have voor verzamelaars, omdat deze exclusieve items biedt die niet beschikbaar zijn in de Standard Edition. De originele soundtrack is een bijzonder aantrekkelijke toevoeging voor fans van de muziek van de game. De character art-kaarten en badgespeld zijn ook geweldige verzamelobjecten en dragen bij aan de totale waarde van de bundel.

De fysieke release van Deathwish Enforcers is een geweldige kans voor gamers om een ​​nieuwe titel aan hun collecties toe te voegen. Arcade-schietspellen zijn altijd populair geweest onder gamers en de vraag naar fysieke exemplaren groeit. De fysieke release van Deathwish Enforcers zal zeker veel aandacht trekken van fans van het genre.

Arcade-shooter-fans

Voor gamers die geïnteresseerd zijn in arcade-schietspellen, is Deathwish Enforcers een must-play. De game biedt intense actie en uitdagende gameplay die spelers uren bezig zal houden. Het verhaal en de personages zijn ook intrigerend, wat bijdraagt ​​aan de algehele aantrekkingskracht van het spel.

Aankopen bij Limited Run Games heeft zo zijn voordelen, aangezien het bedrijf bekend staat om zijn hoogwaardige fysieke releases. Het bedrijf biedt ook uitstekende klantenservice, zodat klanten tevreden zijn met hun aankopen.

Conclusie

Tot slot: Deathwish Enforcers is een spannende nieuwe arcade-shooter die nu beschikbaar is voor fysieke release op de Nintendo Switch. De uitdagende gameplay en het intrigerende verhaal van de game maken het een must-play voor fans van het genre. De fysieke release biedt twee verschillende bundelopties, elk met zijn eigen unieke items. Gamers die geïnteresseerd zijn in Deathwish Enforcers moeten hun exemplaar vandaag reserveren om er zeker van te zijn dat ze deze opwindende nieuwe titel niet missen.

Veelgestelde vragen
  • Wanneer is de fysieke release van Deathwish Enforcers beschikbaar?
    • De fysieke release is nu beschikbaar voor pre-order op de Limited Run Games-website.
  • Wat zit er in de Classic Edition-bundel?
    • De Classic Edition bevat naast de game zelf een originele soundtrack, personagekunstkaarten en een speld.
  • Hoeveel kost de standaardeditie van Deathwish Enforcers?
    • De standaardeditie kost $ 34,99 USD.
  • Is Deathwish Enforcers beschikbaar op andere platformen?
    • Op dit moment is Deathwish Enforcers alleen beschikbaar voor de Nintendo Switch.
  • Waarom zou ik iets kopen bij Limited Run Games?
    • Limited Run Games biedt fysieke releases van hoge kwaliteit en uitstekende klantenservice.