Limited Run Games – Double Dragon Neon fysieke edities

Limited Run Games – Double Dragon Neon fysieke edities

Limited Run Games heeft onlangs onthuld dat ze een fysieke release van Double Dragon Neon zullen publiceren. Open pre-orders voor de titel beginnen op 28 mei 2021 (10.00 uur ET) en lopen 4 weken.

Naast een standaardeditie van $ 29,99 onthulde de uitgever ook een Classic Edition-bundel van $ 84,99 voor de game, die extra’s zal bevatten.

Extra’s zoals een stofhoes in retro NES-stijl, omkeerbare poster van 18 x 24 inch, game-soundtrack op mini-cd in een scharnierende opbergdoos voor NES-cartridges, nauwkeurige doos van NES-formaat waarin de NES-cartridgehouder en soundtrack kunnen worden opgeborgen, Set van drie menuschermkaarten, dubbelzijdige metalen munt met Skullmaggedon- en Double Dragon-emblemen, Cassette-mixtape, Cassette-rewinder (een potlood), Aluminium Dragon Kick-frisdrankblikje (leeg) en Billy / Jimmy-figuurtjes!

Over Double Dragon Neon

Opgeleid in de speciale vorm van vechtsporten genaamd Sosetsuken, is het aan jou om de kwaadaardige Skullmageddon en zijn handlangers te verslaan om de liefde van je leven te redden, Marian!

Het klassieke beat’em up-gevoel met nieuwe krachten en nieuwe aanvallen!

Vecht je een weg door verschillende niveaus, waaronder gevaarlijke stadsstraten, verwrongen wetenschappelijke laboratoria, een kwaadaardig bolwerk, de ruimte en meer! Combineer aanvallen met behulp van het mixtape-systeem voor brute combo’s om je vijanden buiten de deur te houden. Gebruik een verscheidenheid aan wapens, waaronder vleermuizen, messen, zwepen en meer om nietsvermoedende vijanden uit te schakelen.

Luister naar de radicale originele soundtrack van de bekroonde componist en sounddesigner John Kaufman. Werk samen met een buddy in lokale coöp voor de meest brodacious high fives!

Ad