Limited Run Games – EarthNight fysieke editie aangekondigd

Limited Run Games – EarthNight fysieke editie aangekondigd

EarthNight is een 2D-actieplatformgame en Limited Run Games heeft aangekondigd dat het een fysieke versie van de game op de Nintendo Switch zal publiceren.

Wanneer de pre-orders op 28 februari 2023 beginnen, kan elk exemplaar van de Standard Edition hier worden gekocht voor de prijs van $ 29,99 USD (12:00 uur ET)

Deze release zal, net als eerdere games die zijn verspreid, geen deel uitmaken van de genummerde serie die Limited Run Games produceert; dus het overslaan ervan zal iemand er niet van weerhouden om een ​​volledige collectie Limited Run Games-producten te kopen.

Over EarthNight

EarthNight is een geïllustreerd episch 2D-platformspel over de apocalyps veroorzaakt door draken, en het is ook een liefdesbrief aan oude arcadespellen.

De videogame EarthNight is een heruitvinding van het traditionele arcadegenre in de vorm van een schilderij dat tot leven komt. De planeet is overspoeld door draken en mensen zijn gedwongen de ruimte in te vluchten. Het is jouw taak om Stanley en Sydney te helpen terwijl ze proberen terug naar de aarde te parachutespringen terwijl ze over de ruggen van enorme, slangachtige draken vliegen terwijl ze hoog boven het oppervlak van de planeet zweven. Dit alles moet worden bereikt met een originele chiptune-soundtrack die op de achtergrond bonst. Elk moment zit vol spanning en complicaties.

De gameplay bestaat uit traditionele tweedimensionale zijwaarts scrollende actie, waarbij de speler zich moet haasten en over de ruggen van draken moet springen om de grond beneden te bereiken.

• Je kunt meer dan 25 verschillende power-ups ontgrendelen die de manier waarop het spel wordt gespeeld veranderen en je helpen tijdens je avontuur terwijl je tegen draken vecht en mysteries ontdekt.

• Geniet van een playthrough die totaal anders is dan alle andere, ongeacht hoe vaak je speelt, als resultaat van de bijna oneindige varianten van handmatig geplande en procedureel geproduceerde niveaus.

• Verken vijf lagen van de atmosfeer naast meer dan 40 vijanden, meer dan 15 verschillende draken en honderden stukjes en voorwerpen, die allemaal tot leven zijn gebracht door de kunstenaar Mattahan, die elk van de meer dan 10.000 frames van EarthNight nauwgezet heeft geschilderd van kunst en animatie. • Vecht je een weg door de atmosfeer naast meer dan 15 unieke draken.

• Geniet van een geheel nieuwe, energieke soundtrack die ingewikkeld is verweven met de gameplay. Deze soundtrack bevat meer dan 20 nummers die zijn gecomponeerd en uitgevoerd door chiptune-componist Chipocrite.

“Er is iets opmerkelijks aan EarthNight”, beweert Engadget. Het is mooi, origineel en grillig, en het voelt nieuw aan, ook al weerspiegelt het de nostalgie van klassieke platformgames. Het heeft alles in huis voor een sleeper-smash en het heeft alle attributen voor een sleeper-hit.

Het impressionistische grafische ontwerp en de geavanceerde controle die je hebt over de bewegingen van je personage, maken het volgens GameMe uniek.

PC Gamer zei het volgende over EarthNight: “EarthNight lijkt een spel met een brandend hart en indrukwekkende vaardigheid in elk element van creatie.”

De hoeveelheid creatieve details die in de game zit, is volgens Comicsbeat verbluffend. De levendige pracht van EarthNight heeft een manier om bezoekers in een staat van hypnose te brengen. Simpel gezegd, het spel is een schilderij waarmee je kunt communiceren en waarmee je kunt spelen.

TechnoBuffalo: “Cleaversoft is hard aan het werk om een ​​hardloper te ontwikkelen die niet alleen moeilijk zal zijn, maar ook bevredigend en uiteindelijk echt uitstekend. Om beter te spelen, zul je jezelf moeten verbeteren, en dat gevoel van vervulling is waar ze naar op zoek zijn.

“Elk aspect, van de esthetiek van het spel tot de prachtige muziek, het idee en de manier waarop het wordt bestuurd, draagt ​​bij aan het algehele gevoel van intensiteit en complexiteit van het spel.