Limited Run Games – Felix the Cat nieuw leven inblazen: een moderne collectie

Limited Run Games – Felix the Cat nieuw leven inblazen: een moderne collectie

Samenvatting:

Limited Run Games en Konami werken samen om Switch-bezitters een nostalgische traktatie te bieden. Maak je klaar om in de wereld van Felix the Cat te duiken met een moderne collectie die zowel de NES- als de Game Boy-editie van de game op één cartridge bevat.

Pre-orders beginnen op 9 februari 2024 om 10.00 uur ET, waarbij de standaardeditie $ 34,99 USD kost en een Classic Edition-bundel beschikbaar is voor $ 64,99 USD, met extra’s zoals de originele game-soundtrack en een 12″ x 16 inch ″ Affiche. Ga met ons mee en ontdek de opwindende details van deze collectie, van de aankondiging tot de exclusieve inhoud die je in de Classic Edition vindt.


Aankondiging van Felix the Cat Modern Collection

Limited Run Games en Konami hebben hun krachten gebundeld om de droom van elke retro-gamer waar te maken. De aankondiging van een moderne collectie voor Felix de Kat heeft schokgolven van opwinding door de gaminggemeenschap veroorzaakt. Deze collectie is een bewijs van de blijvende charme van klassieke titels en biedt Switch-bezitters de kans om twee geliefde edities van de game in één nostalgisch pakket te ervaren.

De samenwerking tussen Limited Run Games en Konami heeft tot doel Felix the Cat, een geliefd personage uit de gamegeschiedenis, nieuw leven in te blazen. Deze moderne collectie brengt de NES- en Game Boy-edities van de game samen, waardoor spelers naadloos tussen deze iconische versies kunnen schakelen. De opname van beide edities op één cartridge zorgt ervoor dat fans de magie van Felix’ avonturen met modern gemak kunnen herbeleven.

NES- en Game Boy-edities op één cartridge

De kern van deze collectie ligt in het behoud van de gamegeschiedenis. Door de NES- en Game Boy-edities te combineren, kunnen spelers hun favoriete platform kiezen en genieten van Felix’ escapades. Het is een trip down memory lane, en of je nu bent opgegroeid met de NES of de Game Boy, je kunt nu het beste van twee werelden ervaren.

Pre-ordergegevens en datum

Markeer 9 februari 2024 om 10.00 uur ET in je agenda. Dit is de dag waarop de pre-orders voor de Felix the Cat moderne collectie opengaan. De standaardeditie is verkrijgbaar voor een betaalbare prijs van $ 34,99, waardoor het een aantrekkelijk aanbod is voor fans van klassieke games.

Prijsinformatie

Naast de standaardeditie bieden Limited Run Games en Konami een Classic Edition-bundel aan voor $ 64,99 USD. Deze bundel bevat niet alleen de gamecartridge, maar ook exclusieve extra’s. De Classic Edition is een perfecte keuze voor verzamelaars en toegewijde fans die een stukje gamegeschiedenis willen bezitten.

Klassieke editie-bundelextra’s

De Classic Edition-bundel biedt een aantal spannende extra’s. Inbegrepen in het pakket is de originele game-soundtrack, zodat je jezelf kunt onderdompelen in de pakkende deuntjes die Felix vergezelden op zijn avonturen. Bovendien ontvang je een poster van 12″ x 16″ met artwork uit de game, waardoor het een fantastische aanvulling is op elke speelkamer of collectie.

Conclusie

De moderne Felix the Cat-collectie voor Switch is een bewijs van de blijvende aantrekkingskracht van klassiek gamen. Limited Run Games en Konami hebben hun uiterste best gedaan om fans een nostalgische ervaring te bieden die de essentie van Felix’ avonturen vastlegt. Met de optie om de standaardeditie vooraf te bestellen of te genieten van de Classic Edition-bundel, is er voor elk wat wils. Mis je kans niet om de magie van Felix de Kat opnieuw te beleven en een stukje gamegeschiedenis te bezitten.

Veelgestelde vragen
 • 1. Wat is de moderne collectie van Felix the Cat voor Switch?
  • De moderne Felix the Cat-collectie voor Switch is een samenwerking tussen Limited Run Games en Konami. Het bevat zowel de NES- als de Game Boy-editie van de game op één cartridge, waardoor spelers kunnen genieten van klassieke games op hun Switch-console.
 • 2. Wanneer kan ik de collectie pre-orderen?
  • Pre-orders voor de Felix the Cat moderne collectie voor Switch gaan open op 9 februari 2024 om 10.00 uur ET.
 • 3. Hoeveel kost de standaardeditie?
  • De standaardeditie kost $ 34,99 USD, waardoor het een betaalbare optie is voor fans van klassieke games.
 • 4. Welke extra’s zijn inbegrepen in de Classic Edition-bundel?
  • De Classic Edition-bundel, die $ 64,99 USD kost, bevat de originele game-soundtrack en een poster van 30 x 30 cm met artwork uit de game.
 • 5. Kan ik zowel de NES- als de Game Boy-editie op mijn Switch spelen?
  • Ja, met de collectie kun je naadloos schakelen tussen de NES- en Game Boy-edities, waardoor je een uitgebreide Felix the Cat-game-ervaring krijgt.