Limited Run Games – Fysieke editie – Bug Fables: The Everlasting Sapling

Limited Run Games – Fysieke editie – Bug Fables: The Everlasting Sapling

Limited Run Games heeft onlangs bevestigd dat het papieren RPG-avontuur Bug Fables: The Everlasting Sapling de volgende exclusieve fysieke release voor Nintendo Switch zal zijn.

Pre-orders voor de titel beginnen op 23 april 2021 (10.00 uur ET).

Naast een zelfstandige standaardeditie onthulde de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel van $ 89,99 USD voor de game (zie hieronder) – die extra’s zal bevatten zoals een cd-soundtrack, Vi-pluche, emaille pins, spionagekaarten en een papieren diorama ! Voorbestellingen voor zowel standaardkopieën als Collector’s Edition-bundels blijven naar verwachting vier weken open, dus je hebt tijd om te beslissen of je een exemplaar wilt.

Over Bug Fables: The Everlasting Sapling

Bug Fables is een avontuurlijke RPG waarin drie helden, Vi, Kabbu en Leif, worden gevolgd tijdens een epische zoektocht in Bugaria op zoek naar schatten en onsterfelijkheid! De game combineert kleurrijke platformactie met de unieke vaardigheden van de helden terwijl ze een breed scala aan gebieden in het koninkrijk verkennen. Gevechten zijn turn-based en maken gebruik van actiecommando’s die aanvallen kunnen versterken.

VERHAAL:

Verborgen in het gebladerte van de natuur ligt een klein maar welvarend continent – Bugaria. Insecten van over de hele wereld reizen ernaar toe op zoek naar de schat die erover verspreid ligt. De meest gewilde van deze relikwieën is The Everlasting Sapling!

Het eten van slechts één van de bladeren kan zelfs onsterfelijkheid schenken! Op zoek naar dit oude artefact zal een dapper team van ontdekkingsreizigers – Vi, Kabbu en Leif – door veel verschillende omgevingen reizen. Om dit te doen, moeten ze samenwerken om puzzels op te lossen, sterke vijanden te verslaan en de algemene populatie van insecten te helpen!

Kenmerken:

– Zeven weelderige hoofdstukken van verhaal over de helden in Bugaria!

– Doorkruis enorme overworlds die overgaan in turn-based gevechten! Gebruik actiecommando’s met Vi’s Beemerang, Leif’s Ice Magic of Kabbu’s Horn om aanvallen effectiever te maken of vijandelijke aanvallen te blokkeren! Keer het tij van de strijd met de Turn Relay-functie om de zwakke punten van de vijand uit te buiten met de kracht van teamwerk!

– Verken unieke gebieden, waaronder: The Ant Kingdom, de verraderlijke Snakemouth Den, de pittoreske Golden Hills, The Lost Sands en Vi’s huis, het Bee Kingdom!

– Gebruik een kooksysteem om ingrediënten om te zetten in items die je kunnen helpen in de strijd!

– Doe mee met een Tattle-systeem waarmee je je gezelschap met elkaar kunt horen praten terwijl ze alle geheimen ontdekken die Bugaria in petto heeft!

– Meer dan 30 sidequests en 15 optionele eindbazen!

Ad