Limited Run Games – Fysieke Edities – To The Moon

Limited Run Games – Fysieke Edities – To The Moon

Limited Run Games bevestigde dat het verhalende avonturenspel To The Moon een van de volgende exclusieve fysieke releases van Nintendo Switch zou zijn.

Pre-orders voor de titel beginnen op 12 februari 2021 (10.00 uur ET) en bevatten het hoesontwerp zoals hierboven te zien. Naast een zelfstandige standaardeditie onthulde de uitgever ook een $ 64,99 USD.

Deluxe Edition-bundel voor de game – die extra’s bevat zoals een origami-konijn-sleutelhanger, Platty-knuffel, cd-soundtrack en meer!

Pre-orders voor zowel standaardkopieën als Collector’s Edition-bundels zijn vier weken open, dus je hebt tijd om te beslissen of je een exemplaar wilt.

Je kunt de pre-orderpagina’s aanstaande vrijdag vinden op de website van Limited Run Games.

Over To The Moon

Dr. Rosalene en Dr. Watts hebben bijzondere banen: ze geven mensen een nieuwe kans om te leven, helemaal vanaf het allereerste begin … maar alleen in het hoofd van hun patiënten.

Vanwege de ernst van de operatie wordt het nieuwe leven het laatste dat de patiënten zich herinneren voordat ze hun laatste adem uitblies. De operatie wordt dus alleen gedaan aan mensen op hun sterfbed, om te vervullen wat ze wilden dat ze met hun leven hadden gedaan, maar niet deden.

Dit specifieke verhaal volgt hun poging om de droom van een oudere man, Johnny, te vervullen. Met elke stap terug in de tijd wordt een nieuw fragment van Johnny’s verleden onthuld. Terwijl de twee doktoren de verwarrende gebeurtenissen die hun leven overspannen samenvoegen, proberen ze erachter te komen waarom de tengere oude man ervoor koos dat zijn stervende wens is wat het is.

En Johnny’s laatste wens is natuurlijk … om naar de maan te gaan.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Een unieke en niet-gevechts-verhaalgedreven ervaring
  • Innovatieve mix tussen avontuurlijke game-elementen en klassieke RPG-esthetiek
  • Veelgeprezen originele soundtrack die nauw aansluit bij het verhaal
  • Een espresso-uitvoering zonder vulmiddel en zonder tijdverlies