Limited Run Games – Fysieke edities van Shantae: Risky’s Revenge

Limited Run Games – Fysieke edities van Shantae: Risky’s Revenge

Limited Run Games onthulde dat de fysieke release van de originele Shantae op Nintendo Switch binnenkort beschikbaar zou zijn voor pre-orders.

Als je ook graag haar volgende avontuur voor het systeem wilt hebben, dan kan dat! Shantae: Risky’s Revenge op Nintendo Switch begint op 11 september 2020 (10.00 uur ET).

Deze release zal ook beschikbaar zijn als een bundel voor verzamelaarseditie van $ 64,99 USD, met daarin een metalen herdenkingsmunt, cd-soundtrack en een SteelBook!

In tegenstelling tot eerdere Collector’s Edition-bundels, zal dit een open pre-order zijn – wat betekent dat Limited Run Games kopieën zal afdrukken op basis van de vraag. Je kunt beide edities pakken als de voorbestellingen aanstaande vrijdag opengaan.

Over Shantae: Risky’s Revenge

Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut is een kruitvat met een hoog octaangehalte, haarzwepende en heupschuddende actie! Het bevat duizenden animatieframes, enorme bazen met meerdere sprites en een zoektocht die zo groot is dat hij uit zijn voegen barst.

Leid de ‘half-geest’ Shantae door spookachtige woestenijen, brandende woestijnen, betoverde bossen, druipende grotten en dodelijke labyrinten. Ontdek magische aanvallen, zet zombiekoffie, red gouden baby’s en beheers de kunst van het buikdansen om Shantae in krachtigere wezens te veranderen. Gebruik je krachten om de piratenvrouw Risky Boots te dwarsbomen en Sequin Land te redden van een zekere ondergang!

Met zijn aanstekelijke personages, flirterige humor en heerlijk bizarre actie biedt Shantae: Risky’s Revenge alle haarzwepende, buikdansactie die je aankan! Nu met nieuwe functies, waaronder de vrij te spelen Magic-modus en opnieuw gebalanceerde gameplay.

Ad