Limited Run Games – Fysieke Release – Towerfall, Pre-Orders Open

Limited Run Games – Fysieke Release – Towerfall, Pre-Orders Open

De volgende titel van Limited Run Games die binnenkort fysiek wordt uitgebracht, zijn Towerfall-pre-orders die zijn gestart op 13 november 2020 (10.00 uur ET).

Deze uitgave zal volgens de uitgever de aanvullende Ascension- en Dark World-inhoud bevatten.

Naast een stand-alone standaardeditie onthulde de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel van $ 69,99 USD voor de game, die extra’s zal bevatten zoals een gigantische stoffen kaart, een acryl standee diorama en meer!

Pre-orders voor zowel standaardkopieën als Collector’s Edition-bundels zijn vier weken open, dus je hebt tijd om te beslissen of je een exemplaar wilt. Je kunt de pre-orderpagina’s aanstaande vrijdag vinden op de website van Limited Run Games.

Over Towerfall

TowerFall is de ultieme versie van de geliefde boogschietgame / partygame, met alle inhoud van Ascension en Dark World, en verschillende exclusieve Switch-toevoegingen!

Geïnspireerd door klassiekers uit de gouden eeuw van multiplayer op de bank, draait TowerFall om hilarische, intense versus wedstrijden – het beste speel je tegen vrienden, zittend in kleermakerszit op de grond op ponsafstand van elkaar.

De kernmechanica is eenvoudig en toegankelijk, maar moeilijk te beheersen, met een enorme hoeveelheid gameplay-varianten, pijltypes, power-ups en niveaus. En als je een pauze nodig hebt van de concurrentie, werk dan samen in coöpmodi voor 1 tot 4 spelers *, waarin je het opneemt tegen een grote verscheidenheid aan monsters, vijandelijke boogschutters en bazen.

De Switch-versie bevat verschillende nieuwe en exclusieve functies, waaronder gevechten voor 6 spelers met breedbeeldniveaus, nieuwe gameplay-varianten en gastschutters Madeline en haar spiegelbeeld Badeline van de favoriete platformgame Celeste!