Limited Run Games – Fysieke release van Rogue Legacy 2

Limited Run Games – Fysieke release van Rogue Legacy 2

Samenvatting:

Rogue Legacy-fans kunnen zich nu verheugen omdat Limited Run Games de fysieke release aankondigt van Rogue Legacy 2 voor de Switch. In dit artikel worden de details van de aankondiging besproken, inclusief pre-orderopties, beschikbare edities, prijzen en de extra voordelen die bij elke versie worden aangeboden. Duik terug in de boeiende wereld van Rogue Legacy met deze spannende fysieke release!


Fysieke release van Rogue Legacy 2

Limited Run Games, bekend om zijn specialiteit in het publiceren van fysieke edities van digitale games, heeft fans in verrukking gebracht door plannen te onthullen om een ​​fysieke versie van Rogue Legacy 2 uit te brengen voor de Nintendo Switch. Deze zet biedt spelers een tastbare manier om het vervolg op de geliefde roguelike platformgame te ervaren.

Aankondiging van games met beperkte oplage

De aankondiging, gedaan door Limited Run Games, heeft voor opwinding gezorgd onder Rogue Legacy-enthousiastelingen die reikhalzend uitkeken naar nieuws over een fysieke release. Limited Run Games heeft zichzelf gevestigd als een prominent figuur in de gaminggemeenschap en is gespecialiseerd in de productie van beperkte fysieke kopieën van digitale games.

Voorbestellingsgegevens standaardeditie

Fans kunnen hun exemplaar van Rogue Legacy 2 veiligstellen door de standaardeditie vooraf te bestellen via de website van Limited Run Games. Pre-orders voor de standaardeditie beginnen op 3 mei 2024, vanaf 10.00 uur ET. De standaardeditie kost $ 39,99 en biedt spelers het basisspel in fysieke vorm.

Inhoud van de Deluxe-editie

Voor spelers die op zoek zijn naar een verbeterde ervaring heeft Limited Run Games een Deluxe Edition van Rogue Legacy 2 onthuld. Deze editie kost $ 74,99 USD en bevat extra extra’s zoals de originele soundtrack, emaille pins, 9 kunstkaarten en een stickervel . De Deluxe Edition is bedoeld voor verzamelaars en toegewijde fans die op zoek zijn naar exclusieve content.

Prijs en beschikbaarheid

Zowel de standaardversie als de Deluxe Edition van Rogue Legacy 2 zijn vanaf 3 mei 2024 beschikbaar voor pre-order. De standaardeditie kost $ 39,99 USD, terwijl de Deluxe Edition $ 74,99 USD kost. Limited Run Games wil een breed scala aan spelers bedienen door twee verschillende edities tegen verschillende prijzen aan te bieden.

Eerdere releases van games met beperkte oplage

Limited Run Games heeft een geschiedenis van succesvolle publicatie van fysieke edities van populaire indiegames, waaronder titels als Celeste, Shovel Knight en Hollow Knight. De toewijding van het bedrijf aan kwaliteit en aandacht voor detail heeft het bedrijf een loyale schare fans binnen de gaminggemeenschap opgeleverd.

Hoewel Rogue Legacy 2 al digitaal beschikbaar is, biedt de fysieke release spelers een andere ervaring. Fysieke edities bieden verzamelaars tastbare items die ze aan hun gamebibliotheken kunnen toevoegen, waaronder gamecartridges of -schijven en exclusieve merchandise.

Voordelen van de fysieke versie

Fysieke edities van games bieden verschillende voordelen vergeleken met hun digitale tegenhangers. Ze geven spelers een gevoel van eigenaarschap en duurzaamheid, waardoor ze hun collectie met trots kunnen tentoonstellen. Bovendien kunnen fysieke exemplaren worden doorverkocht of verhandeld, wat spelers flexibiliteit biedt.

De Deluxe Edition van Rogue Legacy 2 is aantrekkelijk voor verzamelaars en toegewijde fans van de franchise. Naast het basisspel bevat de Deluxe Edition exclusieve extra’s zoals de originele soundtrack, emaille pins, kunstkaarten en een stickervel, waardoor het een must-have is voor liefhebbers.

Extra’s inbegrepen

De Deluxe Edition van Rogue Legacy 2 zit boordevol extra content om de game-ervaring te verbeteren. Spelers ontvangen de originele soundtrack, met muziek uit de game, evenals emaille pins, kunstkaarten met concept art en een stickervel om aan te passen.

Artwork- en soundtrackdetails

De toevoeging van Art Cards en een originele soundtrack voegt waarde toe aan de Deluxe Edition van Rogue Legacy 2. De Art Cards bieden fans een kijkje in het ontwikkelingsproces van de game, met verbluffende artwork en conceptontwerpen. Ondertussen kunnen spelers zich dankzij de originele soundtrack onderdompelen in de boeiende muziek van de game.

Conclusie

Het besluit van Limited Run Games om een ​​fysieke release van Rogue Legacy 2 voor de Nintendo Switch te publiceren, biedt fans een unieke kans om een ​​stukje gamegeschiedenis te bezitten. Omdat zowel de standaard- als de Deluxe Edition beschikbaar zijn voor pre-order, kunnen spelers de versie kiezen die het beste bij hun voorkeuren past. Mis de kans niet om Rogue Legacy 2 in fysieke vorm te ervaren!

Veelgestelde vragen
 • 1. Wanneer beginnen de pre-orders voor de fysieke editie van Rogue Legacy 2?
  • Pre-orders voor zowel de standaard- als de Deluxe-editie van Rogue Legacy 2 beginnen op 3 mei 2024 om 10.00 uur ET.
 • 2. Welke extra’s zijn inbegrepen in de Deluxe Edition?
  • De Deluxe Edition van Rogue Legacy 2 bevat de originele soundtrack, emaille pins, 9 kunstkaarten en een stickervel.
 • 3. Kan ik de fysieke editie kopen bij andere retailers dan Limited Run Games?
  • Limited Run Games is de exclusieve uitgever van de fysieke editie van Rogue Legacy 2. Pre-orders kunnen alleen via hun officiële website worden geplaatst.
 • 4. Zullen er verschillen zijn tussen de fysieke en digitale versies van Rogue Legacy 2?
  • Hoewel de kerngameplay hetzelfde blijft, bieden fysieke edities verzamelaars tastbare items zoals gamecartridges of -schijven en exclusieve merchandise.
 • 5. Zijn er beperkte hoeveelheden beschikbaar voor de fysieke release?
  • Limited Run Games produceert doorgaans een vast aantal fysieke edities voor elke release. Fans worden aangemoedigd om vroeg te bestellen om hun exemplaar veilig te stellen, aangezien de aantallen beperkt kunnen zijn.