Limited Run Games – Garden Story – Pre-orders fysieke editie starten op 26 augustus

Limited Run Games – Garden Story – Pre-orders fysieke editie starten op 26 augustus

Fans van het avonturenspel Garden Story kunnen er binnenkort een fysiek exemplaar van kopen voor de Nintendo Switch. Limited Run Games bevestigde dat deze game de volgende in fysieke vorm voor de Switch zal zijn. Vanaf 26 augustus 2022 om 10.00 uur ET kun je de Standard Edition van de game hier pre-orderen op de website van het bedrijf.

Over Garden Story

Als nieuwe Guardian of The Grove is het jouw taak om een ​​gebroken gemeenschap weer bij elkaar te brengen. Beweeg over een levendig eiland om de verspreiding van Rot te stoppen, inspireer de mensen die daar wonen en herbouw je huis. U hoeft dit niet allemaal alleen te doen. Fruitige vrienden staan ​​klaar om te helpen!

Concord, de jongste druif in The Grove, is nu Guardian en het is hun taak om het eiland te helpen opknappen. Dat is veel voor een druif die net van de wijnstok komt… Veel van de mensen die daar wonen, weten niet zeker of ze het in zich hebben. Vlierbes, Rana en Fuji staan ​​aan de kant van Concord, wat een goede zaak is. Met hun hulp kun je de gevaarlijke Rot bestrijden en uitzoeken hoe je andere mensen kunt laten helpen.

The Grove is je thuis, en de goede dingen die je daar doet, zullen de wereld veranderen! Breng de vruchten, schimmels en kikkers uit elk dorp samen om de Rot te bestrijden, die probeert je huis voorgoed te vernietigen. Dit zal je helpen je vrienden te beschermen, waardevolle materialen te krijgen en sociale banden en structuren te herstellen. Leid de inspanningen om Concord op te knappen en win het vertrouwen van de mensen daar. Als je andere mensen helpt met hun problemen, helpen zij jou met de jouwe.

Er is veel te doen, maar vergeet niet te stoppen en te genieten van deze prachtige wereld en de resultaten van je harde werk. Luister naar de zoete en aanstekelijke muziek van het eiland, kom tot rust in de warme en vriendelijke sfeer van The Grove, kweek tuinen en bibliotheken en geniet van de geweldige mensen die je onderweg zult ontmoeten.

Ad