Limited Run Games – Harvest Moon: One World Collector’s Editie aangekondigd

Limited Run Games – Harvest Moon: One World Collector’s Editie aangekondigd

Limited Run Games heeft onthuld dat het namens Natsume een speciale Collector’s Edition-release voor de Nintendo Switch / PS4-versie van Harvest Moon: One World zal verspreiden.

Voor $ 99,99 wordt de bundel geleverd in een gigantische doos met het spel, een Harvest Moon Chicken-knuffel en een magnetische muzikale diorama-set.

Open pre-orders beginnen op 5 januari 2021 (12 uur ET) en worden wereldwijd verzonden.

Harvest Moon: One World Collector’s Edition

Harvest Moon Chicken-knuffel
Pluche afmetingen: 5 “lengte x 4” breedte x 5 “hoogte

Magnetische muzikale diorama-set
Afmetingen basis: 4,5 “hoogte, 8” diameter “

Dit geweldige diorama op batterijen bevat 5 verwisselbare magnetische karakters: mannelijke hoofdpersoon, vrouwelijke hoofdpersoon, koe, schaap en kip!

Op de basis van de diorama staat ook een schuur! Plaats de magnetische karakters gewoon waar u ze wilt, en de buitenste ring van de diorama zal draaien wanneer deze wordt aangezet. Het diorama speelt ook “Spring on the Beach” wanneer het is ingeschakeld, een origineel nummer van Harvest Moon: One World!

Net als andere gedistribueerde edities, zal deze release geen deel uitmaken van de genummerde series van Limited Run Games – dus als je iets mist, is er geen compromis over een complete Limited Run Games-collectie.

Over Harvest Moon: One World

Verken een wereld van nieuwe en bekende gezichten, unieke dorpen en avontuurlijke uitdagingen terwijl je je groeiende boerderij beheert.

Kun je je een wereld voorstellen zonder tomaten, aardbeien of kool? Gesteund door een mysterieuze ontdekking, ga je op een avontuur dat verder gaat dan je geboorteplaats, over de hele wereld! Wat voor soort mensen en plaatsen wachten er? Van de prachtige stranden van Halo-Halo tot de besneeuwde bergen van Salmiakki, er valt een hele wereld te ontdekken.

Harvest Moon: One World heeft een geheel nieuwe engine en graphics, waarmee zowel doorgewinterde spelers als nieuwe generaties op een geheel nieuwe manier Harvest Moon kunnen verkennen.