Limited Run Games – Haven fysieke edities, pre-orders 20 augustus

Limited Run Games – Haven fysieke edities, pre-orders 20 augustus

Limited Run Games heeft bevestigd dat Haven de volgende is die in de rij staat om een ​​fysieke Nintendo Switch-release te krijgen. Open pre-orders voor Haven beginnen op 20 augustus 2021 (10 uur ET).

Naast de standaardeditie-exemplaren (hierboven afgebeeld), heeft de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel voor de game onthuld met extra’s zoals een soundtrack-cd, poster, replica’s van Yu’s lint en Kay’s halsketting, en een houten speld!

Je kunt deze edities bemachtigen op de website van Limited Run Games wanneer de pre-orders aanstaande vrijdag openen.

Over Haven

Twee geliefden gaven alles op en vluchtten naar een verloren planeet om samen te zijn. Een verhalend RPG-avontuur over liefde en vrijheid. Om solo of in lokale coöp te spelen.

Yu en Kay zijn ontsnapt naar een vergeten planeet en hebben alles achtergelaten wat ze wisten. Speel twee geliefden tegelijk terwijl ze zich vestigen in een onbekende wereld.

Glijd over het gefragmenteerde geschaafde op zoek naar onderdelen en materiaal om je schip te repareren en er een gezellig huis van te maken. Geniet van momenten van het dagelijks leven als een herkenbaar stel terwijl je maaltijden kookt, knutselt en kostbare middelen verzamelt om de volgende dag te halen.

Vecht tegen degenen die je uit elkaar proberen te halen door acties in gevechten te synchroniseren, de perfecte timing en ritme te vinden, terwijl je beide personages bestuurt en vecht om hen en hun relatie levend te houden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Speel twee personages tegelijk terwijl je een gefragmenteerde planeet verkent, vijanden afweert of je relatie opbouwt
  • Maak de keuze wat het waard is om op te offeren om bij elkaar te blijven, en of je bereid bent al het andere op te geven voor liefde
  • Glijd over het gras, verzamel stroom en maak de roest schoon terwijl je deze dromerige planeet verkent en geheime gebieden ontdekt
  • Maak kennis met de wezens van de planeet, die zowel vrienden als vijanden zijn
  • Vecht als de twee personages in realtime en vertrouw op tactisch inzicht en timing
  • Dompel jezelf onder in een romantisch ruimteavontuur, het verhaal van twee geliefden die tegen alle verwachtingen in bij elkaar proberen te blijven
  • Speel een herkenbaar stel in een intieme relatie, behandeld met volwassenheid en humor
  • Onmiddellijk te spelen, toegankelijk, een pauze op een drukke dag, een game die je aan het lachen maakt
  • Een solo-game die je ook met een vriend of romantische partner kunt spelen: een tweede speler kan op elk moment meedoen of afhaken in de lokale coöp om het avontuur te delen
  • De originele soundtrack van de beroemde elektromuzikant DANGER verhoogt de emotionele ervaring van de game.
Ad