Limited Run Games – Heart of the Woods – Fysieke editie aangekondigd

Limited Run Games – Heart of the Woods – Fysieke editie aangekondigd

Samenvatting

De veelgeprezen visuele roman van Studio Élan, Heart of the Woods, krijgt eindelijk een fysieke release voor de Nintendo Switch dankzij Limited Run Games. Deze opwindende aankondiging zorgt ervoor dat fans en verzamelaars reikhalzend uitkijken naar de pre-orders, die beschikbaar zullen zijn op 18 april 2023.

Heart of the Woods is een prachtig geschreven en geïllustreerde visuele roman die wordt geprezen om zijn verhalen, personages en muziek. Limited Run Games, een distributeur van videogames, heeft onlangs aangekondigd dat het een fysieke editie van Heart of the Woods voor de Nintendo Switch zal uitbrengen. Zowel fans als verzamelaars zijn enthousiast over dit nieuws, aangezien de game nog nooit eerder in fysieke vorm beschikbaar was. De Standard Edition is beschikbaar voor $ 34,99 en pre-orders beginnen op 18 april 2023.

We geven een overzicht van wat u kunt verwachten van de fysieke release van Heart of the Woods, inclusief details over de Standard Edition, de prijs en beschikbaarheid ervan, en wat er in het pakket zit. We bespreken ook de genummerde series van Limited Run Games, de voordelen van het verzamelen ervan en waar je de fysieke kopie van Heart of the Woods kunt vinden.


Over Heart of the Woods

Heart of the Woods is een visuele roman ontwikkeld door Studio Élan, bekend van hun andere populaire visuele romans zoals Highway Blossoms en Rising Angels. De game vertelt het verhaal van Maddie Raines en Abigail Gray, twee jonge vrouwen die zich in de bossen van het platteland van Engeland wagen om een ​​documentaire over een legendarische heks te filmen. Heart of the Woods heeft verschillende prijzen gewonnen voor het schrijven, de personages en de muziek, waardoor het een must-play is voor fans van het genre.

Limited Run Games, een distributeur van videogames die gespecialiseerd is in fysieke kopieën van indiegames, heeft onlangs aangekondigd dat het een fysieke editie van Heart of the Woods voor de Nintendo Switch gaat uitbrengen.

Fysieke ontlading

Heart of the Woods: een veelgeprezen visuele roman

Heart of the Woods wordt geprezen om zijn aangrijpende verhaallijn, goed ontwikkelde personages en meeslepende muziek. De game bevat verbluffende illustraties en animaties, die bijdragen aan de algehele charme. Het heeft talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder de prijs voor het beste verhaal op het Sakuracon Indie Game Festival 2020 en de prijs voor beste soundtrack op de IndieCade Europe 2019.

Beperkte spellen

Limited Run Games is een distributeur van videogames die gespecialiseerd is in het maken van fysieke kopieën van indiegames. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien meer dan 500 games in fysieke vorm uitgebracht, waaronder populaire titels als Celeste en Night in the Woods. Limited Run Games staat bekend om zijn hoogwaardige verpakking en aandacht voor detail, waardoor het een populaire keuze is onder verzamelaars.

De aankondiging van Limited Run Games van de fysieke release van Heart of the Woods voor de Nintendo Switch heeft zowel bij fans als verzamelaars voor opwinding gezorgd. Met de fysieke release kunnen fans een tastbaar exemplaar van de game bezitten, compleet met prachtig artwork en verpakking.

Pre-orders voor de fysieke release van Heart of the Woods beginnen op 18 april 2023 om 12:00 uur ET. De standaardeditie van de game is beschikbaar voor $ 34,99. Limited Run Games heeft nog geen speciale edities of bonussen voor de game aangekondigd.

Wat te verwachten van de fysieke release van Heart of the Woods

Details standaardversie

De standaardeditie van de fysieke release van Heart of the Woods bevat een fysiek exemplaar van de game voor de Nintendo Switch, een handleiding in kleur en een omkeerbare hoes. De omkeerbare hoes heeft aan de ene kant artwork van de game en aan de andere kant originele artwork.

Prijs en beschikbaarheid

De Heart of the Woods Standard Edition is verkrijgbaar voor $ 34,99. De fysieke release zal exclusief beschikbaar zijn via de Limited Run Games-website en pre-orders beginnen op 18 april 2023 om 12:00 uur ET.

Wat zit er in de Standard Edition

Naast de fysieke versie van de game, bevat de standaardeditie van de fysieke release van Heart of the Woods een handleiding in kleur en een omkeerbare omslag. De omkeerbare hoes heeft aan de ene kant artwork van de game en aan de andere kant originele artwork.

Limited Run Games’ Numbered Series

De genummerde serie van Limited Run Games is een verzameling fysieke edities van indiegames, elk met een uniek nummer. De serie is zeer begeerd door verzamelaars en veel fans streven ernaar om de volledige genummerde serie compleet te maken.

De fysieke release van Heart of the Woods maakt geen deel uit van de genummerde serie van Limited Run Games. Dit betekent dat fans die de genummerde series verzamelen niet verplicht zijn om de fysieke release van Heart of the Woods te kopen om een ​​complete collectie te behouden.

Het verzamelen van de genummerde series van Limited Run Games kan een leuke en lonende hobby zijn voor fans van indiegames. De genummerde serie biedt een breed scala aan games, van platformgames in retrostijl tot moderne visuele romans, waardoor het een gevarieerde collectie is.

Conclusie

Kortom, Limited Run Games’ fysieke release van Heart of the Woods voor de Nintendo Switch is een spannende aankondiging voor zowel fans als verzamelaars. Met de fysieke release kunnen fans een tastbaar exemplaar van de game bezitten, compleet met verbluffend artwork en verpakking. Pre-orders voor de Standard Edition beginnen op 18 april 2023 om 12.00 uur ET en de fysieke release is exclusief beschikbaar via de website van Limited Run Games. De Standard Edition is verkrijgbaar voor $ 34,99 en bevat een fysiek exemplaar van de game, een handleiding in kleur en een omkeerbare hoes. De fysieke release van Heart of the Woods maakt geen deel uit van de genummerde series van Limited Run Games, maar het verzamelen van de genummerde series kan een leuke en lonende hobby zijn voor fans van indiegames.

Veelgestelde vragen
  • Q1. Wanneer beginnen pre-orders voor de fysieke release van Heart of the Woods?
    • A: Pre-orders voor de fysieke release van Heart of the Woods beginnen op 18 april 2023 om 12:00 uur ET.
  • Kw2. Hoeveel kost de fysieke release van Heart of the Woods?
    • A: De standaardeditie van de fysieke release van Heart of the Woods is beschikbaar voor $ 34,99.
  • Q3. Wat zit er in de fysieke release van Heart of the Woods?
    • A: De standaardeditie van de fysieke release van Heart of the Woods bevat een fysieke kopie van de game, een handleiding in kleur en een omkeerbare hoes.
  • Q4. Zal de fysieke release van Heart of the Woods deel uitmaken van de genummerde serie van Limited Run Games?
    • A: Nee, de fysieke release van Heart of the Woods maakt geen deel uit van de genummerde serie van Limited Run Games.
  • Q5. Waar kan ik het fysieke exemplaar van Heart of the Woods vinden?
    • A: Het fysieke exemplaar van The Heart of the Woods is exclusief verkrijgbaar via de website van Limited Run Games.