Limited Run Games – Holy Potatoes! Compendium – Fysieke edities aangekondigd

Limited Run Games – Holy Potatoes! Compendium – Fysieke edities aangekondigd

Limited Run Games heeft bevestigd dat het fysieke edities van Holy Potatoes zal verspreiden! Compendium.

Vergelijkbaar met de Europese fysieke release van de game een paar maanden geleden, kun je een Standard Edition of ‘Badge Edition’ pakken wanneer de pre-orders beginnen op 27 oktober 2020 (12 uur ET). 3.900 exemplaren van de Standard Edition zal beschikbaar zijn, terwijl de Badge-editie beperkt is tot slechts 900 exemplaren.

Standard-editie ($ 34,99 USD)
Badge-editie ($ 49,99 USD)

Net als andere gedistribueerde games, zoals Regions of Ruin, zal deze release geen deel uitmaken van de genummerde serie van Limited Run – dus als je iets mist, is er geen compromis over een complete Limited Run Games-collectie.

Over Holy Potatoes! Compendium

Welkom bij de Holy potato veggieverse! Het huis van gekke en prachtige spudtaculaire Sim-managementgames die voor het eerst in een doos beschikbaar zijn.

Holy Potatoes is een geliefde franchise van fans over de hele wereld vanwege hun hete aardappelkarakters, levendige wereld en bevredigende progressieve gameplay. Bij elke titel beheert u uw met zetmeel gevulde vrienden in verschillende omgevingen.

Holy Potatoes! A weapon shop?!

Ga aan het werk en smeed de beste wapens om te verkopen aan halfbakken helden. Nauwgezet beheer van uw personeel is nodig om te slagen in de wapenwedloop.

Holy Potatoes! We’re in space?!

Bestuur een ruimteverkenner met je bemanning van met de hand geplukte aardappelen, maak honderden modules en verken de uitgestrektheid van het groentevers.

Holy Potatoes! What the hell?!

Je bent te laat voor je eerste werkdag in het hiernamaals als chef! Maak een reeks ongelooflijke recepten om je pantheon van goden te sussen.

Ad