Limited Run Games – Knights And Bikes – Fysieke Release

Limited Run Games – Knights And Bikes – Fysieke Release

Limited Run Games heeft onlangs bevestigd dat het punkrock-avonturenspel Knights And Bikes een van de volgende exclusieve fysieke releases van Nintendo Switch zou worden.

Pre-orders voor de titel beginnen op 12 februari 2021 (10.00 uur ET) en bevatten het hoesontwerp zoals hierboven te zien. Daarnaast hebben fans van de game ook de mogelijkheid om een ​​kunstboek van de spel, samen met een vinyl soundtrack van de muziek ook!

Pre-order de game is vier weken open, dus je hebt tijd om te beslissen of je een exemplaar wilt. Je kunt de pre-orderpagina aanstaande vrijdag vinden op de website van Limited Run Games.

Over Knights And Bikes

Je speelt als Nessa en Demelza terwijl ze een oud eiland verkennen met hun gezelschapsgans Captain Honkers, terwijl ze rijden en hun fietsen upgraden op zoek naar antwoorden.

Terwijl het verhaal zich ontvouwt, zullen ze te maken krijgen met gevaren, puzzels en de krachten van een eeuwenoude vloek met hun groeiende verzameling frisbees, waterballonnen, toiletplunjers en een boombox die luid genoeg is om de ondoden wakker te maken.

Samen zullen onze heldinnen lachen, leren en huilen – maar zal de kracht van hun vriendschap genoeg zijn om het eiland EN elkaar te redden?

Ad