Limited Run Games kondigt fysieke edities Double Dragon IV aan

Limited Run Games kondigt fysieke edities Double Dragon IV aan

Limited Run Games heeft onlangs onthuld dat ze een fysieke release van Double Dragon IV zullen publiceren.

Open pre-orders voor de titel beginnen op 28 mei 2021 (10.00 uur ET) en lopen 4 weken. Naast een standaardeditie van $ 29,99, onthulde de uitgever ook een Classic Edition-bundel van $ 69,99 voor de game.

De bundels bevatten extra’s zoals een stofhoes in retro NES-stijl, omkeerbare poster van 18 x 24 inch, soundtrack van de game op mini-cd in een opbergdoos voor NES-cartridges met scharnieren, nauwkeurige doos van NES-formaat en Billy / Jimmy PVC sleutelhangers.

Over Double Dragon IV

Het volgende item in de side-scrolling actiegameserie Double Dragon is eindelijk hier! Het verhaal gaat verder na de eliminatie van de Black Warriors in Double Dragon II: The Revenge!

Ervaar geheel nieuwe opwindende actie met de originele old-school graphics! Gebruik de kunst van Sou-Setsu-Ken om de ontvoerde Marian te redden! Plus, nieuwe vijandige personages, waaronder ninja’s, karate-meesters en sumoworstelaars, die geen van allen eerder in Double Dragon zijn gezien!

Er zijn ook veel extra modi! Coole nieuwe functies waar fans op hebben gewacht! Speelbare vijandelijke personages, VS-modus, torenmodus en zelfs meer!