Limited Run Games – Mighty Goose fysieke editie aangekondigd

Limited Run Games – Mighty Goose fysieke editie aangekondigd

Mighty Goose, een platformactiegame, zal in Noord-Amerika verkrijgbaar zijn als fysiek exemplaar voor de Nintendo Switch. Dit werd aangekondigd door Limited Run Games. Vanaf 12.00 uur ET op 4 oktober 2022, exemplaren van de Standard Edition (hierboven weergegeven) zijn te koop op de website van Limited Run Games of in de Amazon-winkel.

Deze release maakt geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games, net als andere titels die zijn gedistribueerd. Als je het niet krijgt, heeft dit geen invloed op je vermogen om een ​​complete verzameling Limited Run Games-spellen te hebben.

Over Mighty Goose

Kruip in de huid van de Mighty Goose en vecht tegen de Void King. Deze koning of koningin regeert over een enorm leger van dienaren en mechanische monsters. Wanneer je te maken krijgt met deze slechteriken, moet je naar verre werelden gaan en allerlei gevaren het hoofd bieden. Maar maak je geen zorgen, de legendarische Mighty Goose kan dit aan!

Mighty Goose is een snel spel waarin een premiejager genaamd Goose rent en schiet. Gebruik krachtige wapens en oorlogsmachines om bazen en hordes vijanden te verslaan die het scherm vullen. Afgezien van die solide arcade-formule, heeft de game veel gekke wapens, metgezellen, upgrades en geheimen om te vinden.

  • Run-and-gun-actie in een snel tempo met strakke controles.
  • Vecht tegen eindbazen die het hele scherm beslaan. Ze zullen je vaardigheden, timing en ontwijken testen.
  • Je kunt je manier van spelen veranderen door upgradechips, secundaire wapens en hulppersonages te combineren.
  • Rijd gevaarlijke oorlogsmachines om grote groepen vijanden uit te roeien.
  • Pixel art-werelden, voertuigen en personages zijn prachtig gemaakt en vol kleur.
  • Een geweldige soundtrack met melodieën van knapperige synth-rock en funky jazz-fusion. Dominic Ninmark schreef het (Moonrider, Blazing Chrome, Gravity Circuit).