Limited Run Games – Minoria fysieke release

Limited Run Games – Minoria fysieke release

Samenvatting

Limited Run Games heeft aangekondigd dat Minoria, een actie-platformgame van Bombservice, in fysieke vorm wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. De fysieke release bevat een standaardexemplaar en een collector’s edition met verschillende extra’s, waaronder een originele soundtrack, een Sister Semilla-figuur, een stoffen poster en stickers. Pre-orders voor beide edities beginnen op 14 april 2023 om 10:00 uur Eastern Time.

Fans worden aangemoedigd om zo snel mogelijk een pre-order te plaatsen om hun exemplaren veilig te stellen, aangezien de fysieke release in beperkte hoeveelheden beschikbaar zal zijn. Lees verder voor meer informatie over de aanstaande fysieke release van Minoria voor de Nintendo Switch.


Fysieke uitgave van Minoria

Limited Run Games, een uitgever van videogames die gespecialiseerd is in het produceren van fysieke kopieën van games, heeft aangekondigd dat ze Minoria in fysieke vorm zullen uitbrengen voor de Nintendo Switch. De game, ontwikkeld door Bombservice, is een actie-platformgame die het verhaal volgt van zuster Semilla en haar metgezel, Fran. Spelers zullen de wereld van Ramezia verkennen en gevechten aangaan met verschillende vijanden met behulp van zwaarden en magie. In dit artikel gaan we dieper in op de aanstaande fysieke release van Minoria, inclusief de pre-ordergegevens, beschikbaarheid en de collector’s edition.

Pre-orders en releasedatum

Pre-orders voor de fysieke release van Minoria voor de Nintendo Switch starten op 14 april 2023 om 10:00 uur Eastern Time. Fans worden aangemoedigd om zo snel mogelijk te pre-orderen om hun exemplaren veilig te stellen. Het standaardexemplaar van de fysieke release van Minoria voor de Nintendo Switch kost $ 34,99 USD en bevat de spelcassette, een hoesje en een handleiding. De fysieke release van Minoria zal in beperkte hoeveelheden beschikbaar zijn. Fans die geïnteresseerd zijn in het kopen van de game, wordt geadviseerd om deze zo snel mogelijk te pre-orderen om zeker te zijn van een exemplaar. De pre-orderperiode is slechts voor een beperkte tijd open en als deze eenmaal is afgelopen, is de game mogelijk niet meer beschikbaar voor aankoop.

Verzamelaarseditie

De Minoria collector’s edition voor de Nintendo Switch bevat de gamecartridge, een hoesje, een handleiding, een originele soundtrack, een Sister Semilla-figuur, een stoffen poster en stickers. De collector’s edition kost $ 89,99 USD. De originele soundtrack bevat muziek gecomponeerd door Pedro Silva en heeft in totaal 18 nummers. De soundtrack is geïnspireerd op de wereld, personages en gebeurtenissen van de game en voegt een extra onderdompelingslaag toe aan de game. De Sister Semilla-figuur is een gedetailleerde weergave van een van de hoofdpersonages van het spel en is gemaakt van hoogwaardige materialen. De stoffen poster bevat de belangrijkste kunst van het spel en is gemaakt van hoogwaardige stof, met afmetingen van 18 x 24 inch. Op de stickers staan ​​het logo en de personages van de game, en fans kunnen ze gebruiken om hun laptops, notebooks of andere items die ze willen personaliseren te versieren.

Beschikbaarheid en verzendgegevens

Limited Run Games worden wereldwijd verzonden, zodat fans uit verschillende delen van de wereld kunnen genieten van de fysieke release van Minoria. Klanten wordt echter geadviseerd om hun lokale wet- en regelgeving met betrekking tot de invoer van fysieke videogames te controleren. Limited Run Games is niet verantwoordelijk voor eventuele douane- of invoerrechten die van toepassing kunnen zijn op de bestellingen.

Minoria: een avontuur boordevol actie

Minoria is een 2D-actieplatformgame die het verhaal volgt van zuster Semilla en haar metgezel Fran. De game speelt zich af in de wereld van Ramezia, waar de kerk en hekserij al eeuwenlang op gespannen voet staan. Als Sister Semilla gaan spelers op zoek naar een einde aan de hekserij die de stad Ramezia heeft overgenomen. De game heeft een uniek vechtsysteem waarmee spelers met zwaarden en magie gevechten kunnen aangaan met verschillende vijanden. De game bevat ook verkenningselementen, waar spelers verborgen geheimen en voorwerpen in de wereld van Ramezia kunnen ontdekken.

Conclusie

De fysieke release van Minoria voor de Nintendo Switch is een geweldige aanvulling op de collectie van elke fan. De unieke verhaallijn, personages en mechanica van de game maken het tot een must-play voor iedereen die van actie-platformgames houdt. Het standaardexemplaar en de collector’s edition bieden fans verschillende opties om de fysieke release van de game te ervaren, terwijl de pre-orderperiode ervoor zorgt dat fans hun exemplaren kunnen bemachtigen voordat ze op zijn. De Minoria collector’s edition, in het bijzonder

Veelgestelde vragen
  • 1. Wanneer beginnen de pre-orders voor de fysieke release van Minoria?
    • Pre-orders voor de fysieke release van Minoria voor de Nintendo Switch starten op 14 april 2023 om 10:00 uur Eastern Time. Fans worden aangemoedigd om zo snel mogelijk een pre-order te plaatsen om hun exemplaren veilig te stellen.
  • 2. Hoeveel kost het standaardexemplaar van de fysieke uitgave van Minoria?
    • Het standaardexemplaar van de fysieke release van Minoria voor de Nintendo Switch kost $ 34,99 USD. Het bevat de spelcassette, een etui en een handleiding.
  • 3. Wat zit er in de Minoria-verzamelaarseditie?
    • De Minoria-verzameleditie voor de Nintendo Switch bevat de spelcassette, een hoesje, een handleiding, een originele soundtrack, een Sister Semilla-figuur, een stoffen poster en stickers.
  • 4. Hoeveel kost de Minoria-verzamelaarseditie?
    • De Minoria-verzameleditie voor de Nintendo Switch kost $ 89,99 USD.
  • 5. Is de fysieke release van Minoria wereldwijd beschikbaar?
    • Ja, de fysieke release van Minoria is wereldwijd beschikbaar. Limited Run Games worden wereldwijd verzonden, maar klanten wordt geadviseerd om hun lokale wet- en regelgeving met betrekking tot de invoer van fysieke videogames te controleren.