Limited Run Games – Monster Boy And The Cursed Kingdom Collector’s Editie Pre-Orders

Limited Run Games – Monster Boy And The Cursed Kingdom Collector’s Editie Pre-Orders

FDG en Limited Run Games openen pre-orders voor een Collector’s Edition-bundel van Monster Boy And The Cursed Kingdom op 24 augustus 2021 (12:00 ET), voor $ 79,99 USD per stuk. In totaal zijn er slechts 4.900 exemplaren beschikbaar.

Elke bundel bevat de fysieke game zelf, een instructieboekje in kleur van 24 pagina’s, 2 stickervellen, een stoffen wereldkaart, een boekje van 64 pagina’s en een cd-soundtrack met 2 schijven. Je kunt je exemplaar hier bemachtigen als de pre-orders live gaan.

Net als andere gedistribueerde titels, maakt deze release geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games – dus het missen van een complete Limited Run Games-collectie zal geen concessies doen.

Over Monster Boy And The Cursed Kingdom

Een legendarische serie keert terug met een groots nieuw avontuur!

Geniet van een kleurrijke actie-avonturengame die is gemaakt samen met Ryuichi Nishizawa, de maker van de originele Wonder Boy in Monster World-serie.

Monster Boy and the Cursed Kingdom haalt het beste uit de klassieke serie om een ​​fris, modern avontuur te leveren met leuke gameplay, gedenkwaardige muziek en prachtige handgetekende animaties.

Kan Jin het Monster World Kingdom redden? Help onze jonge held uitdagende vijanden te verslaan, verborgen locaties te ontdekken, krachtige uitrusting te upgraden en meer! Je ontgrendelt ook speciale vormen met unieke vaardigheden die worden gebruikt om nieuwe paden te openen waar machtige bazen en geheime schatten wachten.

Functieoverzicht:

  • Zes geweldige vormen met unieke gevechts- en platformmogelijkheden om je avontuur van begin tot eind spannend te maken.
  • Ontgrendel nieuwe paden en geheimen met speciale uitrusting: zoek naar magische wapens en items die de wereld geleidelijk openen.
  • Meer dan 15 uur episch avontuur: verken de nieuwe Monster World in een uitgestrekte, onderling verbonden omgeving.
  • Handgetekende animaties: personages en vijanden komen tot leven met gedetailleerde animaties en grappige gezichtsuitdrukkingen.
  • Soundtrack van iconische Japanse componisten: Yuzo Koshiro, Motoi Sakuraba, Michiru Yamane, Keiki Kobayashi en Takeshi Yanagawa.
  • Full HD-graphics met 60 fps: de game ondersteunt 1080p/60fps in tv-modus en 720p/60fps in Nintendo Switch-handheldmodus.
  • HD rumble-ondersteuning: voel de actie met high-performance HD rumble-ondersteuning.
Ad