Limited Run Games – Narita Boy – Pre-orders voor fysieke edities gestart

Limited Run Games – Narita Boy – Pre-orders voor fysieke edities gestart

Limited Run Games heeft bevestigd dat Narita Boy de volgende is die een fysieke Nintendo Switch-release krijgt. Open pre-orders voor de titel begonnen op 12 november 2021 (10 uur ET), voor $ 39,99 USD per standaardexemplaar voor Nintendo Switch.

Bovendien heeft de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel van $ 74,99 voor de game onthuld – die extra’s zal bevatten zoals een Narita Boy Cassette Soundtrack, 18×24 Poster, Techno-Sword Pin en Floppy Disk!

Over Narita Boy

Flashback naar de jaren 80. The Creator, een genie van zijn tijd, maakt een videogameconsole genaamd Narita One met als vlaggenschip een game genaamd Narita Boy.

Narita Boy wordt een enorme hit! Kopieën van cartridges vliegen wereldwijd de fysieke schappen uit. Binnen enkele weken is Narita Boy de bestverkochte videogame aller tijden, alom geprezen om zijn powerfantasie waarbij hij het Techno-zwaard hanteert en spelers meeneemt op een reis als geen ander.

Ondertussen verbindt het digitale rijk zich binnen de binaurale code met de realiteit. Hij is teruggekeerd en heeft de herinneringen van The Creator verwijderd. Supervisorprogramma, Motherboard en haar agenten hebben het Narita Boy-protocol geactiveerd.

De hengsten komen eraan en het digitale koninkrijk heeft een held nodig.

Word symfonisch in Narita Boy! Een radicaal actie-avontuur als een legendarische pixelheld gevangen als een echo binnen het digitale koninkrijk. Ontdek de mysteries achter het Techno-zwaard, sluit de zwaarden met de corrupte en besmette hengsten. Red de wereld!

Pixel-perfectionist

Het lichtende voorbeeld van een perfectionist aan het werk. Ervaar de beelden van een retro-tijdperk tot leven gebracht met handgetekende animaties

Ontdek de mysteries van het digitale koninkrijk

Ga omhoog, omlaag, naar links en naar rechts om de donkerste diepten van de gebroken binaire code te ontdekken in dit oneindige verhaal*.

Maximum uit de Trichroma

Uitgerust met het enige wapen dat de Stallion-dreiging kan verslaan, pak je het Techno-zwaard en dompel je het in de digitale harten van je vijanden. Laat dit rijk niet terugslaan, wees de echte Blade Runner.

Dieharde vijanden

Gezicht op vijanden die je alleen kunt bedenken vanuit je donkerste koortsdromen!

Laat die bazen de bytes zien

Face-off tegen massa’s totaal radicale en geweldige bazen. Word de baas terminator door de dodelijke Crab, DragonBot, Black Rainbow en nog veel meer te overwinnen!

Geluiden uit de retro-grade-tijden

Voel frisse golven synth over je heen terwijl je door het digitale koninkrijk reist. Met kickin’ beats die je terug naar de toekomst sturen.