Limited Run Games – Neon Abyss – Fysieke editie aangekondigd

Limited Run Games – Neon Abyss – Fysieke editie aangekondigd

Limited Run Games heeft bevestigd dat het een fysieke release van Neon Abyss voor Nintendo Switch en PS4 zal distribueren.

Je kunt een exemplaar in de Standard-editie voor beide consoles reserveren op de website van de uitgever wanneer de pre-orders op 24 augustus 2021 (12:00 ET) worden geopend. Net als andere gedistribueerde titels maakt deze release geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games – dus het missen van een complete Limited Run Games-collectie zal geen concessies doen.

Over Neon Abyss

Neon Abyss is een hectische, roguelike actie-platformgame waarin je je een weg baant in de Abyss als onderdeel van de door Hades gevormde ‘Grim Squad’.

Met onbeperkte itemsynergieën en een uniek kerker-evolutiesysteem, diversifieert elke run de ervaring en elke keuze verandert de regelset. Maak je klaar om de hel los te laten!

Evoluerende kerker

Bij elke run kun je nieuwe kamers, items, bazen, speciale regels en zelfs nieuwe eindes ontgrendelen! Dit betekent dat elke kerker uniek en uitbreidbaar is, aangepast aan je eigen specifieke speelstijl.

Onbeperkte artikelsynergieën

Naarmate je verder komt in elke kerker, zullen willekeurige itemdrops essentieel zijn om je te helpen de Abyss te infiltreren en deze passieve effecten kunnen tussen elk item worden gestapeld. Zonder limiet aan hoeveel er van toepassing kunnen zijn; een grote verscheidenheid aan combinaties maakt elke run uniek.

Minigames

Neem een ​​pauze van het verslaan van minions en neem deel aan minigames die je ook wat buit zullen opleveren! Duik in piano-optredens, meditatie-uitdagingen, danswedstrijden en meer!

Ad