Limited Run Games – Oceanhorn 2: Knights Of The Lost Realm – Fysieke editie aangekondigd

Limited Run Games – Oceanhorn 2: Knights Of The Lost Realm – Fysieke editie aangekondigd

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm, een actie-avonturenspel, zal beschikbaar zijn als fysiek exemplaar voor de Nintendo Switch. Dit werd aangekondigd door Limited Run Games. Vanaf 12 uur ET op 27 september 2022, Standard Edition-exemplaren worden hier verkocht voor $ 39,99 USD per stuk. De uitgever heeft ook een Fan Bundle aangekondigd voor $ 74,99 USD met zowel Oceanhorn als Oceanhorn 2 in een speciale cassette.

Deze release maakt geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games, net als andere titels die zijn gedistribueerd. Als je het niet krijgt, heeft dit geen invloed op je vermogen om een ​​complete verzameling Limited Run Games-spellen te hebben.

Over Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm!

Begin op een reis vol magie en technologie!

EEN GROOT AVONTUUR

Duizend jaar voor het eerste hoofdstuk, Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm neemt je mee op een magische reis door de uitgestrekte wereld van Gaia, die vol zit met mythen en legendes. Warlock Mesmeroth is teruggekomen met een krachtig duister leger en geeft een jonge ridder een onmogelijke taak. Zal onze held in staat zijn om de Owrus, de Gillfolk en de mensen samen te brengen om te vechten voor het lot van de wereld?

JE BENT DEZE KEER NIET ALLEEN

Je zult niet alleen zijn op deze reis. Trin, de kleindochter van Archimedes, de leider van Arcadia, en Gen, een mysterieuze robot met een oud samoeraiwapen, zullen met je vechten tegen Mesmeroth’s Dark Army. Met contextgevoelige commando’s kun je deze bondgenoten de strijd in sturen of je laten helpen bij het oplossen van de slimste puzzels van het spel.

VECHTEN, OPLOSSEN, ONTDEKKEN

Oceanhorn 2 is groter, beter en zit boordevol nieuwe functies. Het is ook een van de mooiste avonturengames die er zijn, en het bouwt een unieke ervaring op op de schouders van oude videogames. Verzamel krachtige items, gebruik het Caster Gun, los de mysterieuze puzzels van de ouden op en leer alles wat er te weten valt over Arcadia en de naburige koninkrijken! Ga de uitdaging aan en laat zien dat je een echte held bent.

Kenmerken:

  • Een epische RPG-hoofdzoektocht die meer dan 20 uur duurt.
  • Enorme baasgevechten die je reflexen en vechtvaardigheden op de proef stellen.
  • Tientallen nevenmissies leveren geweldige beloningen op.
  • Puzzels om te ontdekken en mysterieuze kerkers om te verkennen.
  • Mooie, met de hand getekende foto’s tonen een wereld vol verhalen en mysteries.