Limited Run Games – Ocean’s Heart fysieke release

Limited Run Games – Ocean’s Heart fysieke release

Nogmaals breidt Limited Run Games zijn catalogus van downloadbare en fysieke games op het Nintendo Switch-platform uit, dit keer met Ocean’s Heart. Er komt gewoon een gewone versie.

Ocean’s Heart is een top-down actie-rollenspel dat we in februari vorig jaar voor het eerst tegenkwamen op de Nintendo Switch.

Over Ocean’s Heart

Ocean’s Heart is een actie-rollenspel met voortreffelijke pixelbeelden die een sterke nadruk leggen op het beleven van avonturen. Tilia begint aan een reis door een spannende wereld vol mysteries en verborgen waarheden om haar afwezige vader te lokaliseren. In deze epische reis met een nostalgisch tintje kun je ervoor kiezen om het pad te volgen door de overblijfselen van een koninkrijk dat in water is ondergedompeld, de loop van de toekomst van de huidige wereld veranderen, of gewoon je hoofd gebogen houden en je op jezelf concentreren taak.

Belangrijkste kenmerken

Bekijk een wereld die rijk is aan details en er verbluffend uitziet, boordevol mysteries, weggestopt in verlaten bergtoppen, met mist bedekte bossen en zoute moerassen. Elke regio staat bol van de unieke en belangrijke nevenmissies, eeuwenoude geheimen en gevaarlijke ontmoetingen.

Vecht tegen gevaarlijke wezens terwijl je gebruik maakt van een breed scala aan wapens en een krachtige oude magie om ze te verslaan of te slim af te zijn. Vind unieke bronnen die kunnen worden gebruikt om je wapens te verbeteren, zodat je gemakkelijk wezens kunt vernietigen die voorheen goed konden vechten.

Door een verscheidenheid aan dingen te verzamelen die verspreid zijn over de omgeving, kun je drankjes brouwen, wapens verbeteren en iets toevoegen aan je steeds groter wordende arsenaal.

Vanaf 3 maart 2023 kun je een pre-order plaatsen voor de fysieke editie van Ocean’s Heart op Nintendo Switch.