Limited Run Games: OneShot: World Machine Edition fysieke release

Limited Run Games: OneShot: World Machine Edition fysieke release

Samenvatting:

Limited Run Games heeft de fysieke release aangekondigd van OneShot: World Machine Edition voor de Nintendo Switch in het westen. Het bekroonde avonturenspel heeft een cultstatus verworven vanwege zijn emotionele verhalen en unieke mechanica. De fysieke release bevat zowel een Standard Edition- als een Collector’s Edition-bundel, waarbij de laatste een verscheidenheid aan exclusieve extra’s bevat. Pre-orders voor beide edities beginnen op 11 april 2023 om 12:00 uur ET via de website van Limited Run Games. Mis de kans niet om deze indie-lieveling aan je fysieke verzameling toe te voegen.


Over OneShot: World Machine Edition

Indiegames hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen en OneShot: World Machine Edition is daarop geen uitzondering. Dit bekroonde avonturenspel heeft de harten van veel spelers veroverd met zijn unieke mechanica en emotionele verhalen. Nu kunnen Switch-bezitters in het westen zich verheugen op het toevoegen van OneShot: World Machine Edition aan hun fysieke collecties. Limited Run Games heeft aangekondigd dat het een fysieke Nintendo Switch-release van de game zal distribueren, compleet met een door de ESRB beoordeelde omslag. Pre-orders voor zowel de Standard Edition- als de Collector’s Edition-bundel beginnen op 11 april 2023 om 12:00 uur ET. In dit artikel gaan we dieper in op OneShot: World Machine Edition en wat spelers kunnen verwachten van de fysieke release.

OneShot: World Machine-editie: een korte geschiedenis

OneShot: World Machine Edition is een avonturengame die in 2016 voor het eerst op de pc verscheen. De game is ontwikkeld door een klein team van onafhankelijke ontwikkelaars en kreeg al snel een cultstatus vanwege de unieke mechanica en emotionele verhalen. In het spel nemen spelers de rol aan van een jong kind dat de taak heeft een stervende wereld te redden. Wat OneShot: World Machine Edition uniek maakt, is de manier waarop de game de vierde muur doorbreekt, waardoor de scheidslijn tussen de speler en de hoofdrolspeler van de game vervaagt. De game heeft talloze prijzen gewonnen en wordt geprezen om zijn emotionele impact en innovatieve gameplaymechanismen.

De fysieke uitgave van OneShot: World Machine Edition

Limited Run Games staat bekend om het verspreiden van fysieke releases van indiegames, en OneShot: World Machine Edition is daarop geen uitzondering. De fysieke release van de game voor de Nintendo Switch bevat zowel een Standard Edition- als een Collector’s Edition-bundel. De Standard Edition is beschikbaar voor $ 34,99 USD, terwijl de Collector’s Edition-bundel beschikbaar zal zijn voor $ 84,99 USD. De Collector’s Edition-bundel bevat verschillende extra’s, waaronder een soundtrack, een acryllamp, een uitvouwbare kaart, een glazen magneet, een bladwijzer en spelden. Fans van OneShot: World Machine Edition zullen zeker willen overwegen om de Collector’s Edition aan te schaffen voor deze exclusieve extra’s.

Limited Run Games en Numbered Series

Een ding dat Limited Run Games onderscheidt van andere distributeurs, is de genummerde serie. Het bedrijf brengt een beperkt aantal fysieke exemplaren van elke game uit en elke release krijgt een uniek nummer toegewezen. Hierdoor is het verzamelen van fysieke releases van indiegames voor veel gamers een populair tijdverdrijf geworden. OneShot: World Machine Edition zal echter geen deel uitmaken van de genummerde serie van Limited Run Games. Hoewel dit voor sommige verzamelaars teleurstellend kan zijn, betekent dit dat het missen van de fysieke release van OneShot: World Machine Edition niet ten koste gaat van een complete Limited Run Games-collectie.

OneShot: World Machine Edition voor Nintendo Switch reserveren

Pre-orders voor de fysieke release van OneShot: World Machine Edition voor de Nintendo Switch beginnen op 11 april 2023 om 12:00 uur ET. Geïnteresseerde spelers kunnen zowel de Standard Edition- als de Collector’s Edition-bundel pre-orderen via de website van Limited Run Games. Het is belangrijk op te merken dat deze fysieke releases beperkt zijn, dus fans van OneShot: World Machine Edition zullen snel willen handelen om hun exemplaren veilig te stellen.

Conclusie

OneShot: World Machine Edition heeft de harten van veel spelers veroverd met zijn emotionele verhalen en unieke mechanica. De aankondiging van een fysieke release voor de Nintendo Switch via Limited Run Games zal fans van de game zeker opwinden. Met zowel een Standard Edition- als een Collector’s Edition-bundel beschikbaar, krijgen spelers de kans om deze geliefde indie-lieveling aan hun fysieke collecties toe te voegen. Mis je exemplaar van OneShot: World Machine Edition voor de Nintendo Switch niet vooraf te bestellen.

Veelgestelde vragen:
 • Wat is OneShot: World Machine Edition?
  • OneShot: World Machine Edition is een bekroond avonturenspel dat is ontwikkeld door een klein team van onafhankelijke ontwikkelaars. De game debuteerde voor het eerst op pc in 2016 en kreeg al snel een cultstatus vanwege de emotionele verhalen en unieke mechanica.
 • Wat is de Collector’s Edition-bundel?
  • De Collector’s Edition-bundel van de fysieke release van OneShot: World Machine Edition voor de Nintendo Switch bevat verschillende extra’s, zoals een soundtrack, een acryllamp, een uitvouwbare kaart, een glazen magneet, een bladwijzer en spelden. Deze exclusieve extra’s maken de Collector’s Edition-bundel een must-have voor fans van OneShot: World Machine Edition.
 • Hoeveel kost de fysieke release van OneShot: World Machine Edition?
  • De Standard Edition van de OneShot: World Machine Edition fysieke release voor de Nintendo Switch is beschikbaar voor $ 34,99 USD, terwijl de Collector’s Edition-bundel beschikbaar zal zijn voor $ 84,99 USD.
 • Wanneer kan ik de fysieke release van OneShot: World Machine Edition voor de Nintendo Switch pre-orderen?
  • Pre-orders voor de fysieke release van OneShot: World Machine Edition voor de Nintendo Switch beginnen op 11 april 2023 om 12:00 uur ET.
 • Kan ik de OneShot: World Machine Edition fysieke release voor de Nintendo Switch kopen buiten de Limited Run Games-website om?
  • Nee, de fysieke release van OneShot: World Machine Edition voor de Nintendo Switch kan alleen worden gekocht via de Limited Run Games-website.