Limited Run Games ontdekken Under Night In-Birth II Sys: Celes Limited Edition

Limited Run Games ontdekken Under Night In-Birth II Sys: Celes Limited Edition

Samenvatting:

Limited Run Games gaat een speciale Limited Edition distribueren van de populaire game Under Night In-Birth II Sys:Celes. We bespreken de aankondiging, inhoudsdetails, pre-orderinformatie en meer, zodat fans deze exclusieve release niet missen.


Under Night In-Birth II Sys:Celes Limited Edition

Limited Run Games, een geliefde naam onder verzamelaars en liefhebbers van videogames, heeft een spannende toevoeging aan hun repertoire aangekondigd. Het bedrijf is er helemaal klaar voor om een ​​fysieke Limited Edition-versie van de veelgeprezen 2D-vechtgame Under Night In-Birth II Sys:Celes te distribueren. Deze aankondiging heeft al golven van opwinding door de gaminggemeenschap veroorzaakt, en we zijn hier om je te verdiepen in alle details die je moet weten over deze exclusieve release.

Aankondiging van games met beperkte oplage

In een wereld waar digitale downloads het gaminglandschap domineren, blijft Limited Run Games zich onderscheiden door zich te richten op degenen die de tastbare allure van fysieke gamecollecties waarderen. De aankondiging van hun distributie van Under Night In-Birth II Sys:Celes Limited Edition is een bewijs van hun toewijding aan zowel gamers als verzamelaars.

Wat zit er in de beperkte editie?

Laten we nu eens kijken naar de verleidelijke inhoud van dit Limited Edition-pakket. Wanneer je deze speciale release in handen krijgt, liggen de volgende schatten op je te wachten:

1. Exclusieve Collector’s Box: De Limited Edition wordt geleverd in een prachtig ontworpen verzamelbox waarin niet alleen de game zit, maar die ook dient als prachtig pronkstuk voor je verzameling.

2. Artbook van 88 pagina’s: Duik diep in de visuele wereld van Under Night In-Birth II Sys:Celes met een artbook van 88 pagina’s met ingewikkelde karakterontwerpen, concept art en inzichten achter de schermen.

3. Character Pack DLC: Verbeter je game-ervaring met de Character Pack DLC, die nieuwe personages en gameplay-elementen introduceert, waardoor meer diepte wordt toegevoegd aan een toch al boeiende game.

4. Blu-Ray-film: Dompel jezelf onder in de kennis en het verhaal van de game met de meegeleverde Blu-Ray-film, zodat je van het verhaal in filmisch formaat kunt genieten.

5. Soundtrack: Verbeter je gamesfeer met de soundtrack van de game, met de betoverende muziek die je gevechten begeleidt.

Voorbestellen

De brandende vraag is: hoe kun je jouw exemplaar van deze voortreffelijke Limited Edition veiligstellen? Pre-orders voor Under Night In-Birth II Sys:Celes Limited Edition zijn vanaf 23 januari 2024 beschikbaar op de officiële website van Limited Run Games en hun Amazon-winkel. Zet het zeker in je agenda, want met zulke aantrekkelijke bonussen is deze editie waarschijnlijk snel uitverkocht.

Releasedatum

De releasedatum voor deze langverwachte Limited Edition is vastgesteld op 23 januari 2024. Zorg ervoor dat u uw pre-order plaatst om er zeker van te zijn dat u deze unieke kans niet mist om een ​​fysiek exemplaar van Under Night In- Birth II Sys:Celes met exclusieve verzamelobjecten.

Belang voor verzamelaars

Voor fervente verzamelaars van releases van Limited Run Games is het essentieel om te weten dat deze Limited Edition geen deel zal uitmaken van de genummerde serie van Limited Run Games. Daarom zal het toevoegen van deze editie aan uw collectie uw doel om de genummerde serie te voltooien niet in gevaar brengen. Deze Limited Edition biedt de kans om iets heel speciaals te bezitten zonder de integriteit van uw collectie aan te tasten.

Conclusie

Limited Run Games blijft zich richten op verzamelaars en fans met de aankondiging van de Under Night In-Birth II Sys:Celes Limited Edition. Deze speciale editie bevat een fysiek exemplaar van de game, een exclusieve verzamelbox, een artbook van 88 pagina’s, character pack DLC, een Blu-Ray-film en een soundtrack. Pre-orders starten op 23 januari 2024 via de website van Limited Run Games en de Amazon-winkel. Net als andere Limited Run Games-releases zal deze Limited Edition geen deel uitmaken van hun genummerde serie, waardoor het een unieke toevoeging is voor verzamelaars.

Veelgestelde vragen
 • Vraag 1: Wanneer kan ik de Limited Edition van Under Night In-Birth II Sys:Celes vooraf bestellen?
  • A1: Je kunt je pre-order voor de Limited Edition vanaf 23 januari 2024 plaatsen op de officiële website van Limited Run Games of in hun Amazon-winkel.
 • Vraag 2: Wat zijn de exclusieve bonussen in deze Limited Edition?
  • A2: De Limited Edition bevat een exclusieve verzamelbox, een kunstboek van 88 pagina’s, karakterpakket DLC, een Blu-Ray-film en een soundtrack, waardoor het een must-have is voor fans en verzamelaars.
 • Vraag 3: Waar kan ik mijn pre-order voor deze game plaatsen?
  • A3: Je kunt de Limited Edition van Under Night In-Birth II Sys:Celes vooraf bestellen op de officiële website van Limited Run Games of in hun Amazon-winkel.
 • Vraag 4: Maakt deze Limited Edition deel uit van de genummerde serie van Limited Run Games?
  • A4: Nee, deze Limited Edition maakt geen deel uit van de genummerde serie van Limited Run Games, dus het toevoegen ervan aan je verzameling heeft geen invloed op je doel om de genummerde serie te voltooien.
 • Vraag 5: Voor welk platform is deze Limited Edition beschikbaar?
  • A5: Deze Limited Edition is beschikbaar voor het Nintendo Switch-platform en zorgt ervoor dat Switch-enthousiastelingen kunnen genieten van de exclusieve inhoud en verzamelobjecten.